NUFFNANG

FOLLOW ME

TAMARA - Tam Boling Adik Beradik

Tuesday, January 10, 2017 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum...

Pembuka cerita dengan team TAMARA
Maknanya apa ya? Orang banyak tanya aku.. Apa makna TAMARA ni? Aku pun tatau nak cakap hahah asalnya aku dengan usu g main boling jemputan kat Seramban Prima, Usu satu team ngan aku, time tu Usu mmg main keparit sebab dia tak cukup tido gahahhaa.. Sampai usu wat muka cuak dah.. hahhahhhahhah sampai banyak kali aku cakap, takpe.. along TAKMARAH.. TAKMARAH... pastu terfikir, eh best gak nama ni, kebetulan masa tu penganjur suh letak nama team, since kami just letak 'lady's je.. Terus aku bagi nama TAMARA. so nama TAMARA tu kekal sampai sekarang.

Aktiviti TAMARA ni, kami main boling invitation. Selain Aku, Acik, Zamri, Usu, My Shuben as manager dan Kak Yati Seremban as player. ;) Kak Yati kalau ada event² area Seremban memang dia akan info, Aku as sponserhip heheh...

Ok now Team TAMARA join LIGA DOUBLE di Wangsa Bowl, IOI City Mall Putrajaya. Sekarang dah masuk round ke tiga. Semua team ada 12 termasuk TAMARA. hihi Now Ranking kami ke-3 dari 12 team overall. Alhamdullillah.

Ada berbaki lagi 7 minggu nak tamat dah liga ni, HArap kekal di tangga ke 3 atau pun naik setangga pun jadilahhhhhhh

Go Go Go Team adik BERADIK. Kita kita je......