NUFFNANG

FOLLOW ME

SMULE

Thursday, July 28, 2016 0 Comments A+ a-



Hai, Assalamualaikum..
Lamanya tak updated blog.
Okay today nak share best juga SMULE ni. Karaoke Online. 

Kita akan jumpa ramai kawan TANPA BATASAN NEGARA. Dan Acct kita tidak privacy. 
Pada aku BEST asalkan kau sporting dan pandai jaga diri. 

Ada banyak jenis orang yang aku jumpa kat SMULE ni.. (if sebut akan jadi ejaan SMULL) haha ada jugak sebut (SMULEY) haksssss Okey jom kita kupas sikit.

SMULE ini untuk apa? Kumpul Follower ? Menyanyi ? Kritik ? Wajib nyanyi macam retis ? Or apa? 

Ada yang pentingkan follower je. Lepas tu eksyen dengan orang yang follower siput. Eh? penting ke? follower ni ? kalau kau tu ada VIP PASS, tapi tak OC read Open Collaboration, tak guna juga, orang follow sebab orang nak nyanyi dengan kita. Kalau VIP pass tapi pi join OC orang je baik tak yah. ;p 

Macam aku, follower baru ada 643 , but all song kami memekak kat situ dah hampir 1400 lagu macam macam genre........ :) SMULE untuk nyanyi kan? bukan untuk kutip peminat kan? Kau faham kan tu.
And tak payah menganjing orang laaaa cakap suara katak la, suara slow la, suara halus la... kalau sedap persis retis da lama jadi retis .. haha ! 

For me, Ok SMULE ini buat hilang hilang tensen........