NUFFNANG

FOLLOW ME

- Daku Pun Tak Faham -

Friday, July 01, 2016 0 Comments A+ a-

Bismillah,

Assalamualaikum, 

" Mak Temah hari ni, misi hidup tanpa negetive thinking, so Mak Temah taknak banyak banyak cakap, taknak banyak banyak fikir nanti kepala otak Mak Temah ligat fikir, Mak Temah nak Bebas negetive minda hari ni, nak sonok² layan puasa dah tang konar, Cuti Panjang bermula, kepala dok ingat vakum, penyapu, mop lantai, berus tandas, bekas kuih, kuali, senduk, daun kunyit, ayam, kerisik, santan, kacang tanah, mesin basuh, baju raya, haha ! Ok Mak temah pun tatau apa Mak Temah bebel bebel ni ha. Jaga diri ye kome ! "

Status FB aku 6 jam lepas.
Tapi tak berjaya bila suddenly aku di block oleh seorang popuan gila. 
Tak be fren dengan FB aku,
Tak pernah bercakap dengan aku, 
Pernah jumpa aku sekali je pun
Senyum pun tak.
Apa pun tak
Bertegur kat FB member aku pun tak pernah
Tetiba jadi SAKAI blok aku apehal ?

Ok, ni aku fikir, nak sangat aku fikir negetif kan?
Since ko tu title J, jangan gunakan anak sangat bole??
Kalau kau takde ape perasaan kat bapak angkat anak kau, yakni kawan baik aku, 
apehal kau nak blok aku suka suka?
Kat pic tu aku tak komen apa pun, bodoh.

So, pesan aku kali ke 2, jangan gunakan anak. 

Sendiri faham lah ..
Sakai.