NUFFNANG

FOLLOW ME

CERITA RAYA PERTAMA ! (ikut gambar !)

Friday, July 15, 2016 0 Comments A+ a-


Assalamualaikum, 

Ni nak cerita bab Raya Day 1 sahaja
Short post i think haha

Rutin - Rumah Sendiri @ Nilai ke Cycberjaya ( kubur FIL) then Rumah mak aku tahun ni, haha so lepas bermaaf maafan dengan parents, abah decide nak g Melaka, layankan aje lah ekk...Pergi rumah Pak Anjang. 


Kat rumah Pak Anjang la ni, rumah kampung, syok oo bergambar kat tangga, kat daun pintu haha
aku rasa mau 4 jam gak kitorang lepak sini ! lama gila kan? Budak budak kecik siap mandi haha ! Panas berdenting !



Family POTRAIT



Baru sampai rumah Pak Anjang, Raya day 1 , ada la lemang segala tok nenek. adoiiiiiii susahnya nak jumpa lemang sedap lemak dan lembut ! Kat rumah Pak anjang yes JUMPA ! kiki, banyak kot aku bedal, malamnya sempot !


Kesayangan saya ! 
Abah Mak Usu
Mak tak sihat tu 



Ini Kesayangan Saya
Jantung hati saya
Anak anak saya
Syurga saya


Me and Ain, anak acik no 3 
haha sangat cheekyyyyyyy tau



Family WEFIE yang tak jadi kahkahkah





Me and Shuben 


Me and My Son Farizzzzzzz
Susah taw nak ajak bergambar 


Me with Acik ! Ratu Warta 



Me and my Son Hafiz ♥


Hai, Fariz da siap 


Another Wefie 


And finally selfie 


Siblingsssss ada plak terselit anakandaku