FOLLOW ME

June 15, 2016

Warung Nasi Lemak Hijau Gombak !

Today i nak tolong promote Warung My fren. 
Walaupun i tak jejak lagi warung beliau, i tak rasa lagi kesedapan Nasi Lemak HULK (read : Hijau) based on feedback kengkawan yang dah rasa pastinya A.
Nanti i da singgah, i amik gambau as bukti hahahah !
Pinggan " now u see, now u don't "
Bukan sahaja ada Nasi lemak aneka lauk, ada juga kudapan sampingan lain lain yang disediakan, eh ! Rasalah Air Selangor ! hikhik , Orang bukan Selangor pun boleh order ! haha !
Menu Nasi Lemak Hijau (HULK) yang diiringi pelbagai jenis lauk. hehe.. Ayomak tak sabar nak rasa  hihi.. Yang berdekatan silakan lah singgah, ops, Mereka buat Delivery jugak bagi kawasan yang berhampiran la ya.. ! di gambar ada No telefon dan alamat warung special ni !
Awak orang yang malas nak loading picture, data tak cukup eh? kihkih ok i taipkan Alamat warung ni,
WARUNG NASI LEMAK HIJAU
BATU 8 JALAN SUNGAI PUSU
53100 KUALA LUMPUR, SELANGOR
TEMPAHAN : CONTACT :
019-3175782 ( AZMI)
013-3188180 (WAN)






0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design