FOLLOW ME

June 9, 2016

Tabiat yang patut kau buang.

Assalamualaikum.

Petang ni ada sikit masa free. 

Ok tabiat manusia yang pelik . Ha Ha Ha ! 

Nampak orang uplod g travel

" Weiiiiiii, kirim fridge magnet!" -

 kau ingat depa g travel semata mata nak belikan kau Fridge magnet? 
Acah acah kau dah g sana la ekk? hahah Lain la kalau kawan kau  yang suka rela nak belikan, itu takpe. Malu la sikit.

Tahu kawan nak balik kampung Terengganu

" Weiiiii kirim kopok leko... nanti aku bayar " 

erti kata lain, kirim air liur - Tak laku baiiii

Kawan kau naik pangkat

" Tahniahhhhhhh oi, open table ,.. bila nak open table ha? " - kau ingat gaji baru dia untuk lanjer kau? Mestila dia utamakan mak bapak dia. choiiiiiii lain la kawan tu sukarela open table, apa ade hal kan? 

Kawan kau dapat bantuan raya 

" Untunglaaaaaaaaa...."

" boleh la belanja "

" Nak sikit "

Memang la kata kata kau tu macam gurauan, tapi annoying dan menyakitkan hati, kau dpat riban riban kau diam, aku 500 pun nak cekik eh? Pastu ada dalam nota mana yang bila dapat bantuan ni kena belanja kau? habaq sket. :p

ANNOYING GILA ........

3 comments:

Yana Libra said...

huhu..normal kan benda tu..sabar je laa

Ajulaa said...

Haaaaaaa normal, kena letak situasi tu kat diri sendiri sis haha

tyneedy said...

hahaha.. dah jadik biasa dah....

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design