NUFFNANG

FOLLOW ME

Rempeyek & Boling = Eh ! Tiada kaitan ha ha !

Wednesday, June 01, 2016 0 Comments A+ a-

Bismillah, Hai Assalamualaikum ! 
1 June baru nak masuk balik updated ! eh sombong ya? Tidaklahhh. Tidak Tidak.. aku busy yang teramat sangat ! bila dah busy maka penatlah kan? Buka blog tu banyakkkk kali, cuma tang nak updatenya lemau ! walhal macam macam benda aku nak share sampai la ada yang dah lupa ! ha ha ha!! ok tak kelakar ya ! 

Jom test lane. 
Ok, tadi siang round 3 pm keluar la nak g melontar, idea dan cadangannya nak main dekat IOI city Mall Putrajaya, abiskan kupon liga, buy one free one............ sekaliiiiiiii aceeeeeeeeee penuhhhhh lane.. waiting list pun dekat 10 ! huh, wasting my time. hahhaha Zasssssss gerak ke EP. Sampai sana suruh anakanda Hafiz skodeng, lane full x? Sekali Hafiz cakap, " yeayyy mama, jom" hahah alhamdullillah !! bantai dia main sampai 5 game, aku 3 je, penat ko... hahhahahaahha Ohhhhhhhh stamina, come to me ! ahakz.. :p 

See game aku, turun naik eh salah, turun naik naik, haha siap wat Clean Game Lagi. Okler tueee 
hihih, puas hati, Syukur tune tak lari hahha 2 minggu i rehat k. Pasnih nak rehat sebulan, sebab puasa, bukanlah puasa membataskan kita tapi bila je nak main kan? Malam terawih, nak memboling after terawih aku rasa mau aku tertido atas lane miahahhahhaha !



Rempeyek kachannnnnnng !
Siapa ya ada jual rempeyek bilis je? Gigih tau i asingkan kacang dari rempeyek ni haha
Bukanlah i tak boleh makan langsung, cuma i kurang gemar bila kacang setambun! hahahah
Sapa ada jual do emel me.. azura461@gmail.com
Aku memang cariiiiiiiiii.



Oklah sebenarnya aku cuti ISNIN sampai JUMAAT ! hahha yehaaaaaaaaaaaaaaaa
Jeles kewww? :p