FOLLOW ME

June 1, 2016

Pengalaman di LEXIS HIBISCUS PD - Tiga Bilik Berbeza


LEXIS HIBISCUS, PD

Executive Room. - Range price from 850-950
Panorama Room - Range price from.1100-1300
Sky pool Villa Room - Range price from 950.00-1,000
Imperial suites - Price starts from 3,500 ke atas.

Pengalaman stay @ Executive Room ni, best cumanya kau tak leh pilih nak bilik hadap mana.. cumanya ada yang berdepan room orang.If datang hanya nak tengok anak anak terjun tiruk, ok je takde masalah pun.. sebab bilik exec ni antara dedaun bunga raya. (imagine k)

Stay @ Panorama Room, aku dah cerita, layanan VVIP class dari mula kau nak check in sampaila kau nak check out. Bilik Privacy, samada betul2 hadap laut, atau hadap fountain.

Baru duduk Panorama Room dah dapat layanan VVIP class,kau bayangkan kau nak stay kat Imperial Suite. haha ! One fine day ! InshaALLAH.

Semua room.BEST. Pengalaman stay @Sky Pool Villa is - room sangat privacy. Berbanding 2 room sedia ada, coz walaupun pool luar room korang je pun, org sebelah still nampak korang terjun tiruk. So x.berapa sesuai.bagi yang bertudung nak freehair. So amikla sky pool villa neh.Dia ada 12 tingkat, dan setiap tingkat ada 12 room aja, 6 room wing kiri dan 6 room wing kanan. Kenapa i suruh try test this room type? sebab ruang pool dia berdinding konkrit kiri kanan, orang atas juga tak dapat nak skodeng kiter haha ! Cer try.  and all yang CI mana mana room type akan diberi kupon untuk redeem di stall sepanjang Hibiscus Walk bernilai RM30. Boleh la makan satay, BBQ set, ice cream and Char Kuew Tiow. haha ! And kalau oder Dine In, make sure standby RM100.00 untuk 4 pax food. ( murah kot if ikkut standart hotel ) Ok Juz nak habaq mai sat yang SEMUA stafnya very Humble, kau call nak order food kau pulak yang sesenyum sendiri, suara nyaaa aummm hahaha ! ok bai.

And survey room dan ballroom sesuai for family day. Ahakz 💋😎

INI view Dari Sky Pool.Villa yaw.


Selamat hari lahir yang ke 13 tahun anak mama.
Please , i want u to know that u always number one in my heart !
Belajar rajin rajin & jadi anak yang solehah buat papa & mama!
Dah bujang anak mama :) xoxo

Sempena hari lahir abangnya lah kami g bercuti di Sky Pool Villa. 
Papanya lanjer hahha! Thanx. 

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design