FOLLOW ME

June 8, 2016

Faham

Assalamualaikum,

Ok dah nak balikkkkkkkk ! seharian duduk opis yang sejuk membeku ni.. Alhamdullillah, fokus kerja, banyak yang selesai sebelum waktunya, walaupun sistem agak mereng dan mendatangkan marah. haha ! oi puasa..... kikiki..

Aku punya bff yang benar benar memahami perangai aku. 
Dia tau ton 'whatapps' aku tu samada aku ok atau tak ok.
If aku balas sejemput tu faham la dia aku tak ok.

Then dia tanya,  u ok? 
Cam biasa jawab cover line - yes i am ok.
Walhal tak ok.
But dia tau, tell me. tak paksa, care to share?
haha !

gedix kau. 

Tak semua orang faham perangai kita .
Tak semua orang boleh terima sikap kita
Yang benar benar anggap kita ni kawan akan benar benar cuba faham kita . 

Cerita lain, hahah hari ni, pagi 7.30-8.00 aku tido kat pejabat, then 1.30-2.00 aku tido. hahahhah 
berkualiti btol wakakak

And my bos asking me to go Kursus Penulisan Surat Rasmi. Ape tak cukup terer lagi ke jemah ni bos? haha Malas oiiiiiiiii nak pegi. hahah !

Rindu kat geng gila, but now semua busy sangat, dengan aktiviti masing2. Yang masih on going kita doakan aje yang bebaik ye. huh

Ok now aku nak berniaga balik lah. PEAHQUEEN. hahah ! nama kelakar but IMPACT SUPERB babe.
Jom try ! 

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design