NUFFNANG

FOLLOW ME

Wedding Cousin dan Bukan sekadar ke Wedding !

Sunday, May 01, 2016 0 Comments A+ a-

Bismillah, Assalamualaikum
SABTU : Perjalanan ke Lubok Cina Melaka.
Ada apa dengan Melaka?
Ke Wedding Cousin kiter.
Kesian dan Sedih juga, Pengantin baru kehilangan ayah tersayang kurang seminggu. 
Nak batal majllis, orang dah jemput. So buat secara sederhana.
Cousin kita pun make up biasa biasa saje,
Mukanya nampak senyum, hatinya wallahualam.

Disebabkan Jem sana dan sini, kami sampai destinasi round 3.30 petang ! Orang buffet nak kemas dah. Well, tapi disebabkan mak perantin layan kau kau kat kami, maka dapatla cekik semua yang ada. Hahah ! serius ! kebulurrrrrrrrrr........ Pagi  makan sandwich jer kan? kihkihkih..

Sepanjang perjalanan tu, nampak pisang pun makkkkk ai nak meleleh2 air liur ! haha betapa hazabedahnyaaaa Allah aja yang tahu. Siap da plan dalam kepala otak, balik nak singgah beli A n W kikiki terbayanggg Float yangggg urmmmmmmm umppph !! Sebab dah fikir apa, kang aku sampai dewan jam 3.30 mesti da takde makanan... maklumla katering sampai jam 4 je... hukhuk. Tapi kalau dah rezeki, dapat makan mentekedarah sampai keyang . kekeke

Anyways Tahniah Cousin ku, Bertabahlah ya. Didoakan bahagian till Jannah. Aamiin...


Pictures ni plak kombinasi bergambo.
Aku dengan Usu kalau tak bergambo gila x sah. haha
Sampai kitorang cakap " ehh bila depa ni nak blah ahhhhh, nak amik gambo kat situ !! , aku cop tag tu. kau cari lain. kahkahkah"

Yang gambar nampak mata je tu sesi ngeteh dengan abah dekat Sungai timun.. huhu beria ia abah kata teh tarik dia Kaw kaw.. Okla memang sedap teh dia.. aku order mee goreng basah.. heeh kurang kick. kena tabur bawang goreng baru rasa best ! Tapi nasi goreng yang apiz makan sedap. !!
Melantak 2 mee, 1 kuew tiow, 1 nasi goreng, 6 teh tarik, 1 milo ais  RM 29.00
Kau rasa? Oklah kekekeke


WAJIB bergambar dengan anak anak sebelum mulakan perjalanan 
hahah
sukati aku la kan :p


En budak berdua ni nak gak bergambar kat sini ye
Alololo Tomei !!

Keluar rumah lepas zohor, sampai rumah lepas isya' 
tujuan utama : KE WEDDING COUSIN

hahahahahhahahaahahh