NUFFNANG

FOLLOW ME

Selamat Hari Pekerja !! 2016 !

Sunday, May 01, 2016 0 Comments A+ a-

First Of All, 
Nak wish Selamat Hari Pekerja buat semua yang bekerja, Surirumah pun bekerja taw ! gaji dia Pahala. In Shaa Allah. Aamiin

" Ikhlaskan hati, Redhakan, dan Jujur dalam menjalankan tugas"
Jangan kisahkan orang sangat kalau nak berjaya, Trust Me.


Sempena cecuti ni, aku macam biasa la, abis satu rumah aku bersihkan, sudahnya nak masak makan malam aku penat dah !!........ :( Kekekek seb baik dalam peti ais ada stock udang dan dalam lemari ada stok bihun.. ahhaa so gorengkan aje. Kids pun suka, Setel !!


Aku FOBIA dengan KUCING
Tolongla jangan tanya kenapa.
kihkih

Kalau takat kucing nak jalan depan aku takde hal ok lagi, tapi kalau aku tengah makan, dikuis kuis nya kasuut aku, nak panjat aku mau terbalik meja makan tu

ahahhahaha DUN KNOW WHY !!