FOLLOW ME

May 18, 2016

Satu Gambar Satu Short Story !


Cerita 1 : Liga Doubles @ IOI City Mall Putrajaya.
Inilah lane yang akan aku main sepanjang liga ini. Performance week 1 tidak memberansangkan namun week 2 aku rasa aku kembali ahahahah :) gitewwww ...... Hey Lane ! be nice to me ok?  


Tadaaaaaaaaaa my score WEEK 2 




They we are. My team mates aka my younger sista aka anchor this team ahakzzzz
Selpie wefie dulu sebelum liga start haha tu macam acara WAJIB ja . ! 


Shopping time !! yeayyyyyyyy bukan lah soping sangat pun, cumanya jalan jalan bawak kids cuci mata. 
Theme Red + Blackie all of us !!


Baju kurung yang dah 4 tahun tak pakai. 
Sebab jarang pakai adalah terlalu banyak manik Susah nak iron
Akan pakai bila ada event aja..
Haha eh ! Boleh pakai la, mean kau tak kumuk pun. wahhahaha


Selpie sikit ! :) 

3 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Seronok main boling. Pandai main bagus lah.

Jobdirumah Buat Duit said...

Rasa macam nak main boling juga tengok boling ni.

OhPanduan said...

Dah lama saya tak main boling. Seronok tu.

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design