NUFFNANG

FOLLOW ME

Satu Gambar Satu Short Story !

Wednesday, May 18, 2016 3 Comments A+ a-


Cerita 1 : Liga Doubles @ IOI City Mall Putrajaya.
Inilah lane yang akan aku main sepanjang liga ini. Performance week 1 tidak memberansangkan namun week 2 aku rasa aku kembali ahahahah :) gitewwww ...... Hey Lane ! be nice to me ok?  


Tadaaaaaaaaaa my score WEEK 2 




They we are. My team mates aka my younger sista aka anchor this team ahakzzzz
Selpie wefie dulu sebelum liga start haha tu macam acara WAJIB ja . ! 


Shopping time !! yeayyyyyyyy bukan lah soping sangat pun, cumanya jalan jalan bawak kids cuci mata. 
Theme Red + Blackie all of us !!


Baju kurung yang dah 4 tahun tak pakai. 
Sebab jarang pakai adalah terlalu banyak manik Susah nak iron
Akan pakai bila ada event aja..
Haha eh ! Boleh pakai la, mean kau tak kumuk pun. wahhahaha


Selpie sikit ! :) 

3 comments

Write comments
May 19, 2016 at 7:53 AM delete

Seronok main boling. Pandai main bagus lah.

Reply
avatar
May 19, 2016 at 7:55 AM delete

Rasa macam nak main boling juga tengok boling ni.

Reply
avatar
OhPanduan
AUTHOR
May 19, 2016 at 7:55 AM delete

Dah lama saya tak main boling. Seronok tu.

Reply
avatar