FOLLOW ME

May 15, 2016

Meet My Maya Frens !

Assalamualaikum !
Dari alam maya bertemu empat mata !
Actually dah beberapa kali meet them, cuma Fariq baru 2 kali, yana (Fariq wife) sekali. Depa ni semua gila rupanya. hahah Bila duduk setable baru keluar perangai real memasing, cuma PA ku Fariq ni masih malu malu ayam lagi. Next time nak denda dia lah hahahahhahahaha

Yang paling tak malu tu of koz la aku. huhu Gelak macam ape. No mic pun suara mcm hape tah. hehehe aduiiiiiiii sorry ya.. Sebab mmg perangai ala ala syaitonirajim bila jumpa geng, haha len kali tolong azankan aku siap siap haha supaya behave kihkihkih.

Ok we meet up @ Karaoke di Airport Sports Complex Nilai. So semua turun Nilai. Amik Bilik Topaz Besar kau, untuk 8-9 Pax people. Bilik Baru, sound mantap tip top hahha ! superb! 
Kami karaoke, kami sembang, kami gelak, kammi gosip, semua KAMI. Alhamdullillah benda yang plan ad-hoc semua menjadi, Plan baik baik semua tak jadi, hahah ! Sempoiiiiiiiii

Thanx for coming ya, Abg Reza, Kecik Ozil, Didi, Fariq, Liyana, Ache..Thanx for the great moment !! Lepas ni kita lepak lagi Insha'ALLAH amin............




Me woth Liyana, kecik molek ja budak ni haha
Sufiya, Fariq & Liyana Doter. So cute


Lepas Karok, perut lapar, Aku bawa makan g port aku suka  - WINDMILL STATION

Enjoy sangat !

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design