NUFFNANG

FOLLOW ME

Double League Kick Start !

Sunday, May 15, 2016 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum
Waaaaaaaaa 1 Mei last updated. Kah Kah Kah...
Aku busy gila gila gila.
Kalau takat updated Facebook sat ja, nak updateblog macam updated facebook takde specialnya nanti blog aku ni hahaha !

Ok ni nak cerita tentang Liga Double IOI yang aku buat team TAMARA. 
Team aku ni team keluarga keluarga adik beradik aja. :)
Minggu pertama aku main dengan Usu hahah Usu as achor aku atas lah ( first bowler) after result keluar. :) Haaaa nak tau first week Tamara lawan siapa?
Lawan 9599 team Bff aku hahah aduiiiiiiiii Lawan si Dassler. kikiki
Dah la dia sampai lambat. Aku ingat hmm tak main kot dia ni nanti, hahah ops... sekali meeting pun start lambat, abisof coz la lambat. So sempat la dia main liga. Undi Undi punya lane, TAMARA lane 14, 9599 lane 15 haha eh sebelah ! wowwwww. SEMANGAT !! kahkahkah

Anyway my BFF, good luck k? hheeeeeee
Kita akan meet up every Monday ! lawan tetap lawan hahahahhahahahaha

Awwwwwww !!