NUFFNANG

FOLLOW ME

SUPER SHELL @ HOME ! Delivery for DINNER only by SUPERBOY !

Tuesday, April 05, 2016 1 Comments A+ a-


Bismillah, 

Assalamualaikum. Morning !! :)
Ok ni cerita makan malam semalam.
Dah lama teringin sangat nak makan shell out @ home, bukan apa, bebas nak jilat jari tangan dan makan serupa apa sekalipun, Slurppp slurppp kihkih :) Sooooo tiba tiba i tengok boy update @ his FB bout new delivery menu ni haaaaaaa. WOW WOW WOW !! hewhewhew .....bagai mengantok disorongkan bantal la kekdahnya haa hehehe... Aku pernah cakap dengan kawan aku, huh ! nak order Shell Out la makan kat opis haha (time kaunter la) depa dua kata mana la boleh tapauuu tak sedap bungkus oiii,.. makan kat kedai ar sedap... ahahah aku makan kat umah abis licin apa semua ** maluuu nak snap pic sesudah makan hahahha :P 

Ok as regular customer Superboy,i mesti nak rasa new menu ni. And guess what? Gravy dia memang sedap. Two Thumbs up ! Tengok gambar pun terliur kannnn apetah lagiiii makan hahahah.. Didatangkan dalam box sebab benda ni berkuah kan. U know what? I thot boy hantar dalam plastikkkk and terus hidang jer. Sekali dalam bekas. Punyala imaginasi terlebih aku ni hahahah

Gambar bawah ni, yes menu SUPER SHELL for two person. RM40 free delivery yaw. 
Ada nasi, shell out set ni, and sayur ITS COMPLETE ! :)

Orang Orang Nilai dan Salak berhampiran, Owh ! KLIA juga.. sila silakan la rasa SHELL OUT ohsemness ni. Harga yang ditawarkan adalah murah sebab terus ke pintu rumah anda :) order sehari sebelum nakk delivery, tunggu , hidang , makan dan bungkus buang. EASY !! 


Ini ha harga yang perlu dibayar 


Box delivery yang boy hantarkan.
Dats super brilliant idea 



gambar ini untuk satu set RM25.00 / 1 pax
Ada Ketam 
Ada Udang
Ada Tiram (eh)
Ada Kepah/kupang etc
Oh cik sutun. 
Nasi 
Sayur

Kau order je. Sampai je kau ngap :p 


Cubalah ! Aku makan menjilat jari kauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Slurppppppppppppppp

1 comments:

Write comments
April 5, 2016 at 11:57 AM delete

Sedap nya Ya Allah SubhanAllah Walhamdulillah. :)

Kat kuantan dah banyak bukak restoran Shell Out ni. Tapi yang pasti makan kat rumah lagi nikmat kan. Hihi !

Reply
avatar