FOLLOW ME

April 8, 2016

Kali ke -2 Super Shell Out (SSO) ♥ Tapiiiii di Pejabat pulak !

Bismillah, Alhamdullillah. 
Aku ni seorang yang memilih bab makanan.
Serius.
Tapi bila kena dengan tekak, makan selalu selalu pun tak ape.
Mostly dengan Superboy ni mudah dan depa ikut selera customer.
macam aku, tak makan taugeh. haha Bila order mee rebus, cakap xmoh togeh tu erk
Memang dia tak letak taugeh but please extrakan bawang goreng haha ..
Layankan ajer pelanggan ye tak boy? 

So far menu aku dah pernah makan dengan team Superboy ni adelah
Nasi + ayam goreng kunyit 
Nasi Paprik ayam
Nasi+Rendang+Sayur
Nasi+Ayam halia
Nasi+Ayam Sambal
Kacang Pool
Mee Rebus
Superkopi !
Nasi + Ikan Pari Asam Padas
Nasi  +Ikan Kembung Asam Pedas

(Nampak tak aku ni Regular Customer) kahkahkah.. Senang, delivery to Office, kau tak payah keluar kau tak payah berpanas kau tak payah rushing² nak kuar masuk opis, boy antar terus sampai opis hehe

Ok meh nak story tentang Super Shell Out kali ke dua terorder nih !
Kalau aku dah order kali ke dua tu makna katanya BESTLER..... :) 

Sebenarnya boy buat delivery Shell Out ni hanya waktu malam. Isnin - Khamis ajer..
Isnin Khamis delivery tengahari menu dia niaga kat kedai lah. He He He ..
Boy ni ada kedai and beroperasi dari Isnin-Khamis+ Sabtu+Ahad for Breakfast menu yang aku tak pernah rasa lagiiiiiii uwaaaaaaa One Day nak Serbu Kedai jugak angkut geng !Tunggu yeeeee !

Saje tanya Boy, nak Super Shell Out ni on this Friday boleh ke? Sebab friday memang boy tak buka kedai... saje jeee tanya.. sekali boy kata boleh ! ehemmmmm sekali lagi orang mengantok disorongkan bantal lah rupanya. ha ha ha. Thanx boy and mummy. Bukan apa, ni salah satu promo gak dengan kengkawan pejabat den. Bila den order, den post FB haha tag kengkawan den.. yang dah rasa benda ni sodappppp.. so boleh la if depa nak order order pulak kan?

Hikssss jangan pening lak bila order banyak masuk macam air paip ye? Jangan takut tau boy bila banyak order hahhahaha :p ok gurau jerrr :p kiki

Malam tadi boy msg round 11.57 pm 

" Kak, kalau boy nak canselkan order esok boleh tak, mummy sakit...?"
Alamak.... dalam kepala otak aku, fikir, ehmm da janji dengan kawan kawan. Ehemmm takpelah, next week jer carryfoward dat order to next friday kikiki... sebab aku dah bayar dah. Dengan boy senang, bayar online M2u jer..... aku jenis tak pegang cash banyak banyak.. cepat habis maklumlah pemurah. Wakakaka :p 

Tak sampai 3 minit lepas aku kata "Ok" boy msg balik, eh kak, mummy kata ok boleh....."
pulakkkk.. haha On ajerlah dah rezeki kengkawan aku tu, Alhamdullillah. hehe Thanx mummy, thanx boy, mummy called Super mummy, see sakit² pun gigih nak penuhi permintaan customer haaaa haha Thanx again ya mummy. get Well Soon... :) 

Boy sampai dalam 12.25. Oklah ngam. Sekali dapatnya plastik SSO ni mak aiiii beratnyerrrr hakhakhak. Bentang plastik makan, and lambakkan lauknya kihkih. Tu dalam gambar hanya 1 bekas SSO yang kami lambakkan, ada sebekas lagi. But LICHINNNN semuanya. Alhamdullillah syukur. Hentam makan SSO dalam Bilik Mesyuarat, dalam air-cond, perghh bau menusukkkkk satu opis kahkah.....hewhew.. Makan dan menikmati food with my Bff Nasir, Lily and Aien (Student Praktikal yang Super Crazy tu) haha dia da abis training, rindu la pulak dengan dia nanti hiksssss

KOMEN AKU TTG SSO ( kenapa ade SUPER? Sebab Team SUPERBOY punya MENU.
Bolehla Boy letak nama SUPER NASI GORENG AYAM KUNYIT ( SNGAK) kahhhh kah kah semua menu ada word SUPER ! hehe Ur Branding ! mbahahaha  

SEDAP
SEDAP
SEDAP
SEDAP
SEDAP
SEDAP

Tu jer nak habaq ! 

Next time kalau akk rasa nak wat gila makan SSO kat Ofis akak roger boy ya. Thanx Coz Good Servis. So far dalam banyak banyak delivery akk da try Boy punya food and servis terbaikkk..

TAHNIAH and SELAMAT MAJU JAYA dari akak. Akan terus support Boy and Superboy ! :) KIPIDAP.. 

2 comments:

Lily Yussof said...

Kenyang smpai tertdo kt dlm bilik mesyuarat...wakakakaa

Ajulaa said...

WAKAKAKA LEPAS MAKAN terTIDOOOO BAGUS HAHAHAHAHHAA

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design