NUFFNANG

FOLLOW ME

Fans No 1 kata SUPERBOY !

Thursday, April 21, 2016 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum.
Haaaa 20/4/2016
Aku order nasi lemak Superboy 25 pax. 
Sedekah kat opis.
RM2.00 sebungkus dan sangat la aku berpuas hati dengan harga RM2 tu. 
Thanks boy, actually nak order ni dalam 4-5 hari gak sebelum date delivery. Aku takut mengganggu boy lak, sebab dia kan buka kedai, nak suruh hantar la bagai serius takut ganggu shedule dia kat kedai tuu ha. Asalnya nak minta my runner ache amikkan, tapi di kata jem la kat BBST tu area 8 pagi, okla fine !! kahkah, potong gaji kau. kikiki.. :p .
Pastu aku de la cakap boy, runner aku tak dapat amik. Boy kata akak nak boy anta jam berapa? Wahhhhhhh macam best jerrr hahahahahha Sebab ingat nak kansel jer plan nak sedekah tu, tapi dah namanya nak sedekah, akhirnya ALLAH mudahkan jalan, dan boy kata dia willing nak hantarkan. Wahhhhh Thanx boy... memang mudah berurusan dengan boy. Tak stress kahkahkah
hari ni cakap dengan boy, nak wefie sama. hhahahahah nak wat kenangan. kiki


Tadaaaaa, thanx hezum tolong snap picture kami.
Itulah Boy, Superboy. Penyelamat perut anda ya? ! 



Kesahnya aku ni diupdatenya kat Page Rasmi Superboy, dah dilabel nye aku ni Fans no 1 SUPERBOY.

Terus masuk page Superboy ahahaha adehhh 😂😇.
Akak ni simple je
Siapa senang akak berurusan
Orang tu top list.
Siapa masak sedap
Orang tu & kedai tu top list
Siapa servis baekkk
Orang tu & kedai tu top.list.
Akak senang dapat food
Awak dapat untung
Akak rasa best akak wajib kongsi
In Sha Allah rezeki masing3 😇
Oh ada org Tanya saya berapa % dapat tolong promote biz orang? Saya kata saya tolong share shj suka suka. Kalau ada yang minat, direct pemilik.biz! Orang suka menulis ni gini la. Abis semua nak.di kongsikannye !!
IKHLAS, Kerana ALLAH.
Suka SUPPORT kawan kawan meniaga.
Thankx anyway


Ni ha rupenye nasi lemak gila gila orang, RM2 je, telor separuh sambal sedap sangat ! 

To those nak buat tempahan pukal dengan boy, make sure buat awal ya? :)