FOLLOW ME

April 19, 2016

DRESS UP to OFFICE !

Assalamualaikum,
Ok lama dah tak up selpie wefie dan orang snap hahah
Just sharing.
Kasual Suit yang boleh dipakai asalkan tidak menjolok mata dan SOPAN pastinya In Sha Allah.
Pergi kerja pejabat, hari hari pakai baju sama pattern pun boring kan? :p 
Aku jenis tak berapa nak cerewet asalkan mix and match and tak kelakar cukup. Ataupun tak lari tema hahah ataupun orang kata Rabun Warna aka Kecelaruan identiti. Dan senang sebab aku GILA KALER HITAM / GELAP. 


ini pakai Slack Grey dengan White Blouse = tudung corak grey 
Tudung aku ni dah 7 tahun masih setia berkhidmat !
Simple kan? 



Posing sikit :p
Red + Black + White
Kombinasi kaler yang NAIK sebenarnya
Simple dan Sopan tak kak Jemah ?
Still corporate look kan? 


This one kombinasi kaler sama 
MERAH + HITAM + PUTIH.

Bila tanya geng, suka lagi tengok aku pakai dress belang merah tu.
haha Whatevaaaaaaa semua pun aku suka ♥

1 comments:

• Ain Cho'in • said...

Ayu sangat tengok akak. ☺

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design