NUFFNANG

FOLLOW ME

ALL IN ONE PART 2

Friday, April 15, 2016 0 Comments A+ a-

Bismillah,

Hai, Assalamualaikum. 
Hari ini nak share short POST tapi tentang banyak benda.

1. ADAB 
Mana adab kita bila kita datang tempat orang, rumah orang, pejabat orang, tapi terus ke dapur orang, bilik orang? Ambil makanan sesuka hati makan, siap tapau tanpa izin tuan rumah atau empunya barang? Mana ADAB kau? Atau kau tak kisah bila orang buat benda sama kat kau? Atau kau akan extra marah bila benda tu happen kat kau? Ce citer...

2. CONTACT BALIK SEBAB BUSINESS 
Hah ni aku tak suka. Dah bapak lama tak contact aku, tetibe contact balik. Tanya kabo tak sampai 2 minit, terus nak promote plan and biz. ishhhhh.. Siap mensen "akak kan ramai follower" LOL. So? Nak gunakan aku plak ke? Penat ah nak layan kau. So Aku blok semua sumber yang boleh kau hubungi aku ek. kikikiki... :p Maaflah. Sebab kau bukan jenis kawan susah sama susah senang sama senang,. Kau lebih kepada susah lantak kau, senang aku cari kau. Insha'ALLAH. 

3. Aku takde IDEA.

kahkahkahkah