NUFFNANG

FOLLOW ME

Aku sentiasa ada.

Sunday, April 10, 2016 2 Comments A+ a-

Hari ni rasa frust.

Sebab bila orang yang dekat dengan kita beralasan 'weekend status - busy' yes I know already. Cumanya I need ur less than 3 minutes to say ' good day and happy super Sunday etc etc' only less than 3 minutes not 3 hours for u to text . if that so the reason ok my bad.

Aku selalu ada untuk kawan kawan aku bila perlukan aku.
Bila kau tak perlukan aku takpe
Cumanya bila kau bosan, kau tekanan, kau pening, kau sakit hati, kau marah, kau kecewa. Aku ada disini Dan satu yang kau perlu ingat. Aku takkan beri alasan sibuk aku untuk tidal bagi masa pada kawan aku.

Aku meeting pun aku anytime bole kau luah apa shj.
Aku.DLM.kereta juga
Aku.tengah beli.groceries juga
Aku.bowling juga
Aku kemana juga.

If kau need aku.masa tu.. AKU ADA.

😐😐😐.

Aku bukan.marah.
Aku terasa.

2 comments

Write comments
April 11, 2016 at 10:47 AM delete

Jangan sedih2 syg..
Diorang tak perlukan kita x per..
Kita ada DIA..
Muahx!!

Reply
avatar
Ajulaa
AUTHOR
April 11, 2016 at 11:24 AM delete

Thank You Sista, Ini je la tempat nak luah pun ....maya. hihih ALLAH sudah.

Reply
avatar