NUFFNANG

FOLLOW ME

Aku nak jadi Penulis

Monday, April 11, 2016 0 Comments A+ a-

Bismillah,

Dari dulu aku memang suka menulis.
Dari dulu suka menulis
Nak tulis yang baik baik jer.
Idola aku Kak Diana Ishak.
Dari dulu penulisan dia direct. Skang ada sikit tapis la gaya bahasanya, 
Tapi yang jelas dia bukan jenis simpan simpan.
Apa nak tulis dia tulis.
Tak main la karang ayat bagi sedap hahaha !

Nak jadi role model tulis baik baik

Aku?
Aku ada gaya aku
Tulisan yang keluar semua ikut mood wahh macam tema lak eh.
Kalau sedih mula la dengan muka dengan jari gemalai nak menaip nya pun 
kahkahkah.
Kadang kadang kalau tengah sedih gila air mata menitikkk kau kat keyboard laptop.
Kau tak caya kau punya pasal
hahahahhahahaha....

Aku pernah cakap yang 3 serangkai investment aku, aku nak tulis novel.
Aku masih harap yang 3 ni happy ending.
Please bring me a good news ! sebab aku tak sabar nak abiskan menulis.

Ni anak anak JSBB plak kena mengarang
Alah suka suka je
Tak  paksa okengggggg

Gud Luck !