FOLLOW ME

April 12, 2016

AKU LUAR BIASA Sabar ♥ It lah AKU



Bismillah, 
Rasanya ini coretan yang panjang........

2013


Ada lagi tapi daku tak ingat dah kat bulan berapa daku merepek sakan hahah !!
2013, 

PART 1 :- Pengenalan pada kehancuran kecil

Awal tahun kena kelepet dengan Asuka Kazama (This is first time daku layan Rolling Money) ini serius. 
Main sen sen je bai.... dapat ringgit-ringgit. Tu pun suka sangat dah !! macam syorgaaaaaa ! padahal, bodoh jugak daku ni, dah sah sah Roling Money tu menindas. Bila ada ahli dah dapat Payout banyak dan blah dari group, maknanya dana makin kurang so ahli bawah kau akan teranaiya. Dah la daku kena kelepet dengan Asula bab Roling money...... daku bole plak g booking laptop kat die ! konon dapat murah lah!! booking 2 laptop, bayar 1200. Harommmmmmm........ dahla tipu daku kata nak jumpa dekat Alamanda Putrajaya, daku sampai pergi sana rushing kata nak meet jam 6.30 petang, daku terus rush ke Pjaya, bayangkanla traffic nak kesana dari Nilai kot !!!!!!!!! otw tu daku msg Harommmm nak reply. Daku tak makan, tak ape...solat la kan,.... call call tak angkat, bikin hati panas..... kol 9 malam, bayangkan daku tunggu dari 6.30 petang till 9.00 malam dia msg " Sory zura, akk tak pat dtg.. kena teman MIL * mother in law* holiday. Kau rasa nak carutkan tak? takkan nak g holiday tak plan? Ok aku dah rasa 1200 aku burn.....sadakallah.....
Oh lagi satu, daku join kutu tablet kids dengan si Asuka ni, ngam ngam turn daku Asuka setan ni wat hal, supplier lari la, ahli tak bayar la...... 200 pun tetap DUIT.  Total LOST dengan KOK Asuka ni  = RM3160.  ( korang kira sama sama dengan daku eh!) haha  :D 

PART 2 : Hilang dengan ASUKA munculnya NE ENTERPRISE. Pengubat Duka ke? kau SILAP kau silap........ kau Tetttttttt !! rasakan !! 

Macam mana boleh tahu tentang NE? masa daku dalam group Asuka, ada sorang minah ni nama Atiey Taiping, tetibe msg daku " kak, nak join plan baru? " jom nnti aty add akk.....  daku? ok la sebab da bengang dengan Asuka..... hahah ok bodoh kat situ. Okla minggu pertama, join 100, dapat 200, ok esok join lagi, join 400 dapat 800 perghhhh syiok giler! hahaha share dengan kawan-kawan. sian kawan kawan akum , siyes daku rasa menganaiya kawan kawan daku... ya Allah..... join join join, sampai la 2 bulan kot..... semua ok, semua smoth, jadi intro.. dpt komisen tapi komisen semua labur balik......... hah agile ngang !!! hmmmmmm ... smpai la satu tahap, payment delayed!! aku boleh rilex rilex sabar kan orang..... pi sana pi group sini, pm intro sana cooldown, dah memang perangai daku mcm tu kot!!!!!!!!...... hmm smpai ada yang nak report polis..... ALLAH je tahu berderau darah makkkkk.. haha... ahli NE smpai Naik ke JB nak refund. hmm ada yang dapat ada yang kecewa, dengar citer bertumbuk pun ada. ALLAH je yang tahu perasaan cuak masa tu. masa tu terfikir "kenapa aku ni bongok!!" Akhirnya group admin yang dibuka dengan beberapa orang yang daku ingat 'daku, lina, atiey, rien and akak sabahan sorang lagi' ......smpai bergado2 jugakla.... aku rilex..... redha ke? tak kot. tapi aku malas amik port. Dengan sedara mara bertekak. kata aku penipu 'oiiiiiii daku tak amik duit kau pun ....daku nak tolong kau gak " kalau masyuk aku la baik hati cantik bagai kan? bila tak kena ikut plan kau aku la kau setankan. sape setan?? haishhhhh masa di NE ni la daku dapat ramaiiiiiiiiii sangat kawan yang masih keep in touch sehingga kini. sehingga kini tau....... serius........... ♥ hmm total lost di NE : 7,200 ( semua duit komisen intro , sepanjang daku jadi intro dapat penat dan dapat caci maki hamun. best sangat ! tq ye ..... 

Now tambah..... 
3160 
7200
makin meningkat ------> apesal kau BIJAK sangat Syaitonn.......... 

Jeng jeng jeng 

PART 3 : Adakah berubah?? hahah TIDAK, dia masih tidak SERIK. heheheheheh
 tetibe kan.............

Pelik daku, lepas satu bungkus, ade je yang share peluang lain, konon invest dengan Azlan Azri. haha !! ni daku invest tak banyak sangat la. RM200 je (serik sekejap) kahkahkah Jadah SERIK!! itupun melalui salah seorang kaki invest tegar FB haha okla tapi siyes kalau GELAP MATA kau akan invest abis Ratus Ribu, sebab dia punya lakonan BAEK bhaiiiiiiiiii Islamic, ayat padu, mantap meletop..... hahah !! =) Daku pun share dengan member.. member gua leh la melebih2 kan, kau tanggungla. Daku suro invest 200 JE! kau letak RIBAN sape suruh. haha Salah sendiri Toq, paler lutut kat lutut otak lu pun kat lutut sama wa. :p sory :) Tunggu punya tungu aterrrrrrrrrr sama kekdahnyaaaaaaaaaa nak tunggu tukar Acc company la bagai, last last daku malas nak HARAP, dengan sendirinya daku left group. Tapi info daku dapat admin AA kick sorang sorang (sape kick tatau la daku) huuuuuuuuuuuu  kang kata daku wat FitNohhhhhh Plok haha nak saman i mati i Yuuuuuu....... hmmmm puiiiiiiiiiiiiiiiii last ceritanya AA pun KELAUT sadakallah.. haramjadah. 
Total Lost : 200 JER (kahkahkah) 

Now tambah..... 
3160 
7200
200

PART 4 : WUJUDNYA KACHING . Pengubat duka? Mungkin seketika, sakitnya Tuh disini Sangat terasa ......... .

Selepas Azlan Azri, ada beberapa group daku go for individu nak lone rangger la konon last last semua lingkup abis barai tergolek terbarai. hahahah Padan Muka kau labu, hehehe. Insaf jap. Sekaliiiiiiiiiiiiiiii lgi atiey taiping pm daku " kak ! ada peluang baru, jomla.... ni trusted, ok ni kak.. kawan ti..... " daku? macam biasam fikir tak guna OTAK ke aku ni OTAK lembu. huhuh Ok boleh bhaaaaaaaa ON. Bukak group, pantas tuntas segala TAS. hahah Asalnya nama kaching is " Grab Diamond" tapi nama tu macam takde aura. First plan kena pelingkup, tapi Admin EIG Fariha al Boya tu refund first modal ahli  ( ok nampak tak kat situ,  sangat JUJUR admin tu. kau mata keranjang la kan......... sebab berbelas plan kau join, satu ni baru dapat refund ! On baiknya hatimu Fa! TQ fa ! :p hahahhahahahaha lepas tu ramaila merayu rayu nak suruh open plan lagiiii yang GAGAL tak selamanya GAGAL. haha ( nak kucarutkan diri sendiri.. dah bape kali gagal still gagal la bongok!!) maaf saya bongokkan diri sendiri. :) Okla, Si fa pun kembang kuncup idung eh...........ok bukak plan........ plan ape tahhh aku tak ingatt.. watpe nak ingat benda sakitkan hati, leh GILA ok !!
 kot serius tak ingat ( tapi ni la satu satunya plan EIG yang dapat profit) DISINI bermula......hahahahhahah lahanatttt...... ******* terhenti seketika, memberi laluan kepada pengenalan PPP yang tiba tiba datang. :)
2 benda nak buat dalam satu masa. (Masa ni aku dan atiey je admin dalam Grab Diamond-----> tukar nama Share and Grab Chances... pun tadak aura gak,... tuko lagi nama kepada Kaching Share and Grab Chances... (Niatnya....... Nak Kongsi Peluang.... bukan nak kencing orang.. tapi...........**** to be continued... sobs sobs sobsssss

Semasa kutipan plan EIG Fa ngang tu, hmmm ati kata ada projek baru PPP. Siyes aku macam TAKUT nak terima . daku tanya atiey, ape tu PPP . dia kata "tah, ati pun tak bape faham sangat kak.. cer add ' adoisape tah nama dia daku da lupa...... ' haha manja manja apo tah *******kekekeke oh Ratu Manja.........hahah ok daku add, pastu dia pun explain sikit². daku PM kak Mai, kak Mai kata ok bagus. cubalah mana tahu rezeki.... hahaha... Lepas tu daku ada PM satu brother ni namely " Megat K" .. dia punya respon bafakkk serius hahah serius daku jadi sangat SKEMA berpM PM dengan beliau, just nak tahu apa itu PPP.. Ok ke!! hmmm Cuak, takut semua ada bhaiiiiiii....heehhehe.. 

Ok ! lepas tu Atiey taiping kata kak tuan Amir kata cuba google ape itu Privte Placement Program! baca kak.. baca.... huhu ok aku baca aku gugle translate.... segalanya. OOO gini..... wow.. kalau kena gayanya mmg masyukkkk, wow wow wow !! ok kontrol jiwaaaa kontrol jiwa.. baca dulu, dapatkan maklumat dulu, tapi ada juga terbaca yang tak kena gaya dapat pengelola penipu tak amanah... hahaa aduhhhh cuak !! yela mana la kenal Amir Abdullah (AA juga,. but bukan Azlan Azri. ) kekekekekke hoi! sempat lagi kau gelak eh... ok tak kelakar. Aku pun post dekat group, info google aku dapat .. share dengan kawan kawan, ada pendapat yang mengatakan PPP is yes yes yes.. this is the way u makes money, the real way, best way but NOT SO EASY. Now, aku faham makna dia... Sabar kalau setingkat, tolongla up  jadi lapan tingkat. Please... Dari sinila mulanya......... aku dan ati tak menang tangan nak handle group. Yang PM, yang Whatapps nak join PPP, belum lagi yang banyak tanya, yang taknak baca ( spesis ni mmg aku sakit jiwa -> jujur, aku sakit jiwa, aku nak info g baca, g carik, kau kena baca jer... pun malaih aihhhhhhh...Bermula la kebizian kami di group, masa tu, Tn Amir selalu juga masuk group kami, yakinkan kami... alhamdullillah berjalan lancar selancar lancarnya..... bas bergerak....... Kalau ingat batch pertama PPP kita genap dua tahun dahhh..... Jun 2013 - Jun 2015 . Banyak giler suka duka kita !!! :) :( ...Tq la batch batch satu rakan group yang banyak bagi maklumat pada daku... Tapi mostly brader2 tu semua tahu apa tu PPP. ya Allah, adakah ini jalannya? ........ keyakinan daku semakin kuat. daku letak tekad. hampir 10k duit telah lebuh lebur semua atas khilaf sendiri. hahha bukan nak KAYA RAYA, cuma nak bebas berbelanja, tapi, dah kalau aseik kena kelepet je sesak jugaaaaaaaa ! haha pahe dokkk :p Ok.. kisahnya keyakinan dan kepercayaan daku bertingkat-tingkat setelah diberi kefahaman oleh Ratu Manja dan Tuan Mega, juga Tuan Amir sendiri ( fullstop) dari rasa tidak percaya, timbul satu rasa yang tak pernah aku rasa. Ok, diam diam sudah, jangan nak cerita satu dunia eh. hahhahah :) yakin insha'ALLAH. 

Tapi... ada tapinya lagi..... daku salah faham, ingat join bulan Jun, profit bulan 9. mau tak meletop group? hahahahhah setelah diberi kefahaman semula ok benda ni lama..... ooooo ok.. tapi ada juga yang tanya tu. adui.. sabo....sabo la oiiiiiiii aku pun tunggu jugak !! tanak sabo mai sat juai lot hang aku beli nak? taknak plak juaiii nak tunggu, tapi taknak sabo. ish mung ni........ hmmmmm (cubaan dugaan dan pong pang pong pang... ) :p  .. Cerita PPP terhenti disitu.. akan bersambung part 2, now kembali dengan EIG. Lepas selesainya sesi jual beli penamaan lot PPP list semua dah siap, makanya, free lah ! EIG mengambil tempat, buka peluang.. peluang apa aku tak ingat la yang lain lain tu plan perumahan la tanah la bagai la kontrak kontena la hape,.. tapi plan paling bangang adalah plan minyak. hahahahhahhahahhaa kau tau? Join 650 get 10k!! dalam masa2 bulan, kontrak minyak arab saudi mabuk mana kau dapat ha???hmmm Masa tu, ramai gila nak join group kaching, sampai 2 batch kami buka untuk join plan minyak senyonyong hahahhah adoi bodoh bodoh bodoh dengan aku aku sekali,. stupid. grrrrrrrr.......... |:( kaching dapat jualan tertinggi. Masa ni, Lina dan Rien dah ada sebagai admin group. So kami berempat,. Sangat tak menang tangan. huhu nak nangis, Tak cukup rehat, makan tah kemana tido kemana... aduhai. macam robot dan macam hantu kak limah dah rupa. (aku la) :p Masa ini juga aku kenal ramai kaki tegar invest, kaki penipu pun ada kaki tipu resit. Aku ni, derang cop aku admin garang. (nak marah je kot) bagi aku, aku bukan pemarah tak kena tempat, tapi aku ni tegas. Aku pantang orang MALAS. haha lagipun semua benda dalam group JELAS. ape nak lagi, ko tepek resit and detail, nanti admin like, admin wat list, ko duduk diam aku duduk diam sama sama kena kelentong dengan Fa budak hingusan kahkahkah. sialan...... :p 

Dipendekkan cerita, sampai la date date nak dekat payout, macm macam drama, si fa ni buat, saktla, dato tu kacau dato ni kacau. adoi, cantik sangat kau?? hahha aksi kejar mengjar di balai Shah Alam la segala tok nenek bagai. Snap gambo, dekat restoren aku jadi penyampai berita smpai 4 pagi kat group... masa ni gak aku dapat adik angkat polis yang hensem ! hahaha nak mension nama ke? takyah la kan ngah, ko da macam adik along da.. pantang orang usik kakak dia, dia masuk line. hahaha Tq ngah :) da anggap angah macam adik. Sebab aku takde adik lelaki, adik lelaki aku da meninggal ----> Al fatihah. |:( , 

PART 5 : Disinilah Kesabaran Kami tercabar ............ ( tak insaf lagi ni) 

Kes fa Eig mula nak menipu dah tersebar, cian gak kat atiey taiping turun naik KL meeting ( dia dahla x bekerja) ... duit pokek makin menipis, ahli group makin menggila, ada yang maki hamun di WALL, ada yang maki hamun di wasap,, aduhai, ALLAH je tahu hati aku masa tu, Sabar ya ni jalan kau pilih. Kau kena HADAP. Bulan Mac 2014 ni la Si Fa EIG buat hal... pernah dia sangat sangat mencederakan emosi kami semua dengan memberikan cek palsu.... dah float tapi hilang dari floating lepas beberapa jam. Sape tak sakit hatiiiiii....... kena tipu hidup hidup, bila cakap ahli itu ceritanya, kata kami menipu, kami tak jujur. Yang faham tu faham, yang tak faham tu acanner? Bukan sikit anak ahli kami nak jaga.. Riban......... ( dengan 4 admin yang kadang tinggal bertiga. Sorang macam biskut. tak kuat macam kami kot nak hadap macam macam... :( sobs sobs. bayangkan kekuatan tiga ibu tiga wanita.......... nak kawan perangai 1400 ahli masa tu......Sebab tu kami decide pecahkan group PPP dan GPPP  kepada group baru. Dengan susaana baru kerana apa? Kerana kami masih berharap ada sinar dihujung penantian ini. Tolonglah Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim...
Aku malas nak ingat balik macam macam plan ada dalam kaching tu, balak la ape la hmmm.....malas nak ingat, serius sakit hati. Yang aku ingat banyak wat keje free, Sebab keje kami dibayar dengan komisen lot. Kalau dah admin projek menipu, kami pon sesen tak dapat ape, So jangan la kata kami dah makan duit korang, kami pun kene,.......... kena tipu, kena maki lagi siap pakej ahhah!! 

Selepas EIG adalah juga a few group yang aku rasa entah, Inh? Pro platinum? entah. real biz? entah la. malas ingat. Cuma selalu dimomokkan " tak berani amik risiko jangan join, atau ayat ' u yang join u kena tanggung risk, kami tak paksa, kami x cekik leher u........' standart. bila stuck, janjikan refund.. sampai sudah bafakk refund takdo, ingat ye. Semua kes kes tergendala tu tidak semudah tu nak ku halalkan... ::) Sama sama kita tanggung ya. Ni daku cerita tentang group group biz la konon real biz. tapi tak semua group penipu, ada gak yang jujur. tapi aku cuci tangan, sungguh cuci tangan. sungguh. taknak dah. nak bina idup baru atau nak hidup aku yang dulu,..........

PART 6 : Hikmh yang tersembunyi 

Hikmah sebalik semua kejadiah, aku dapat ramai kawan. Persis artis dah. hahaha. pantang up status FB ada je nak like. aa juga tukang like tegar, tukang komen tegar. hhaha macam macam, ada panggil aku adik,, panggil kak jula.. kak naz, kak an.. macam macam.. semua bermula dari sini...... Hubungan kami akrab sesama admin lina dan atiey. Rien membawa diri. Mungkin line dia x mengizinkan. maka tinggallah kami bertiga mengharungi saat susah senang suka duka bersama. Pernah ! kami managis sama sama mengenangkan nasib. Pernah sampai 3 pagi bersembang dan meeting dengan admin nak selesai masalah. Orang tahu ke apa kita buat? Orang tak tahu. Orang nak tahu apa yang dia nak tahu. yang tak penting dan takde kaitan dengan dia dia tak nak tau pun..... Orang bukan tahu kita wat keje for free, orang bukan tahu kita sakit kepala pk dan buat list hari hari, orang bukan  tahu kita bersengkang mata balas pm ahli, orang bukan tahu ahli ugut kita, orang bukan tahu apa kita rasa. Yang dia nampak kita happy. ya aku happy hati aku tak happy kau bukan tahu pun.. hahhaha Orang bukan tahu kita ada musuh juga dalam diam, Dan bukan semua orang suka kita, ada kata kita barua, balaci tali perut kaki ampu kaki bodek.. kami admin penah masuk dalam page IPO dikatakan scam. Gambar aku kat pejabat disebarkan kata aku intro |EIG ! oi?? bila masa? seposen komisen wa tak rasa, pepandai kau je. terduduk aku masa tu, mak aku msg aku long apesal gambar along merata fb? Aku pm owner page tu, story semua. last last dia padam. jangan suka suka hukum  orang tanpa usul periksa. naya orang namanya, - Kes Closed, dah la masa tu tengah lepak dengan BFF boyfie @ Ampang, sekali tercerita dan termenangis dengan dia.. dan dan dia kata U stop la, u rajin sangat..... hahah HAMEK kau labuuuuuuu!!

Apapun, yang terjadi semua berhikmah, redha dan pasrah

Aku betol2 berterima kasih pada yang banyak memberikan aku pengajaran dan pelajaran. Hidup ni kena belajar. Tak kena batang hidung mmg taksedar, Terima kasih pada sahabat sahabat yang setia susah senang bersama,. Doakan DURIAN gugur oi!! Lina, my bff, ati, adik alam maya, abang abang kakak kakak adik adik kesayangan. :) Sedih pula bila semua bakal berakhir......

PART 6 - Amir Gold, PPP , GPPP, ABSFX dan AM500 

 Masa aku follow leader atiey, aku hanya ADMIN kaching. Disebabkan Amir nampak wibawa aku lead grop, sebab semua info datang aku update. Info dari leader but aku yang update. Buat ayat cun cun. Sampai ada yang gelar aku 'KAKAK 300% POSITIF' Yes i am. Aku memang positif tahap GABAN. kenapa Positif? Sebab kita nak benda tu. Kita yakin dengan apa kita join, kita nakkan benda tu happen. And saban hari we ols dijanjikan benda manis manis..........Seperti only 1% to success 99.99% done ! and semorang boleh tempah harta karun. Boleh bagi nama for gathering bagai. Aku admin dalam group untuk projek amir under atie for PPP GPPP dan ABSFX. Tak sangka ya lepas satu satu plan kami join under amir sedangkan satu PO tak dapat lagi. Acaner tu? Sebab peribadinya. Sebab dia masih ada. MASIH PUNYA KENYAKINAN TAHAP JAMBAN gitewwww huhu sadis. Walaupun dah ada AURA AURA UGUTAN, aku tetap YAKIN .. Masa tu ! Dihentam kiri kana depan belakang ni abis satu badan muka semua kena conteng arang ! huhu takpa silap sendiri TERBUAT baik dengan Orang yang SALAH, Allah habaq dah kan, tiap apa yang berlaku semua ada HIKMAHnya yang tersendiri....... ada cerita yang nak DIA sampaikan pada kita samada kita sedar atau tidak... YAKIN sahaja REZEKI kau ada TAPI BILA? ALLAH SHJ YANG TAHU.

Amir offer me to lead AG, Yes, i do collect round 15k, but duit tu tak sempat nak TT pada Bos, sebab katanya tak capai target dia nak... so, simpan sampai berjanggut sat. Tak lama lepas tu M muncul dan JV dengan A untuk ABSFX 550 kot modal, so semua modal AG aku convert ke ABSFX tanpa CUT any UPAH,. yes, kerja FREE masa tu, aku kan mmg suka wat keje amal, huhu buat listed update grop then promosi. Well tu memang kepakaran aku kot. hahahahhaha LOT ABSFX terjual sangat banyak, Over target . Jujurnya Amir mmg ada bagi upah side sebab dia tgk aku wat keje .. sebenarnya ada PM dia personally minta tlg untuk tampung kos mak aku berubat sana sini, sekali pergi 500, sekali pergi abis 3-400 alang alang amir cakap nak bagi aku terima, tapi bukan kosong, aku terima sebab apa yang aku buat selama 3 tahun ni, mana yang tahu, tahulah, yang tak tahu tak ape nak buat cam mane kan, Ada benda yang kita tak perlu nak heboh pun, Aku masuk Grop Main PPP/GPPP jawab komen ahlim cc pada leader and bos bos, kadang ahli ni bukan nak push sangat cuma bertanya dan mestilah ada orang yang sekurangnya nampak apa dia tanya dengan berirespon walaupun sekadar TAG orang. Aku diberi tugas jaga main group ABSFX M, selaku admin kaching juga aku update, haihhhhhhhhh banyak la lagi keje aku siang malam masuk grop update itu ini, AM500, aku ditawarkan as leader, macam biasa aku taknak terlibat as leader, aku tolong promosi sebab aku percaya je la KONON kat amir and team. but lastly aku yang kena cekik, aku yang kena herdik, aku yang kena caci, aku yang kena maki dan aku yang dihamburkan segala rasa baik dan tidak baik. Dan kerana kes AM500 ni gakla pertama kalinya aku rasa terancam dan diancam, buat report polis..........sebab peribadi aku dicanang sana sini. Beli simkad dengan 'beliau'. Ada detail peribadi aku, nak tunjuk hero sebarkan info, Aku boleh saman beliau. Sebarkan data pengguna. Tapi malas. Cukuplah cover report huhu Dan tak suka sebenarnya buat camtu buat camni, tapi siyes satu nya benda buat diri ni menangis tak tentu arah bila orang jaja peribadi kita. ALLAH tahu kita macam mana, Kita tahu kita macam mana, tutup mata pekakkan telinga sudah, Mujur ada kawan kawan yang menyokong, sentiasa beri pandangan, idea dan ketenangan bila diperlukan. TQSM !!........ malas nak ingat balikkkkkkkkk stressssssssss

PPP - 10 lot
GPPP- 10 Lot
ABSFX - 20 LOT
AM - 10 LOT
memang la sikit RIBAN gak OIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

-JSBB-

No word nak describe. Saya memilih mereka semua bermula dari hati, Naluri persabahatan. Tak tahu, macam mana pilih, ahhaha gila tak? kikiki.. Ada nama yang saya tak sebut saya minta maaf ya....  First thing First, how i know bout CFRF? Ianya bermula sikap POSITIVE membuta tuli agaknya aku ni masa zaman PPP GPPP tu, komen POSITIVE manis manis madu gitew........ so sorang guy ni perasan and dia PM aku sebab aku cakapp dia if ada projek BAIK punya kongsilah sebab aku tak nampak hala tuju PPP ni seriusly,.............. sat 0% sat 99.9% sat 1%... senipis kulit bawang dah sabar aku neh.......So dia kenalkan aku dengan TI, TI sangat cool man. Very cool. Explanation dia A-Z buat aku JELAS sejelasnya ttg CFRF. balik rumah buat kajian dengan husband. Husband kata its genuine.....yeahhhhh huhu hehe susah eh dan amat amat susah mr Husb nak TRUST dengan apa yang bini dia buat gila. :) But this time dia yang setuju dan dia yang kaji.hakhakhak.. Tengs Huby... boleh la yeww buat stadium impian yew tuuuuuuuu kihkih Aamiiin.........! TI ni very soft spoken ! Humble and straight to da Point........:) Deeebakkkkk ! Aku plak jenis banyak sangat tanya sebab aku takut terkena mcm TA TI and TA TATI wakakakkaa :p every question aku dia jawab dengan tenang dan bapak panjang. haha kau ado? semua aku kongsi. Dan orang pertama aku kongsi ttg CFRF adalah........... Mr Nubis......... (Izwan) sampai skang dia menjadi orang TEGAR dalam JSbbianss.. Thanx bro very suportive.. Kutip botol trademark dia. Aku selalu berurusan dengan dia thru PM je dulu, masa tu group WA JSBB nan hadooooo yang hado grop WA 3P... satu satu ahli aku removed ahli yang tak sekepala dan tak kena dengan jiwa raga aku nih........mbhhahahaha jahat tak? Tapi rasanya tak jahat sebab yang terkumpul semua baik baik belaka !! Seken terbesar investor is KOKO. hehe Pun berurusan dalam PM je... silent investor and very +ve !! Terbaikkkkk bha ! Wujudnya JSBB group. Apa tu JSBB? Kau jawab sendiri la! penat la aku nak taip. kahkahkah 'Jutawan Senyap BERIMAN BERILMU! " Insha'ALLAH.Macam mana boleh ada PA? haaaaaaaaa ni entahlah dok follow naluri hakak je nih aaaaaaa.. Rasa rapat dengan Fariq. Sebab dia ni sebenornya mcm kaki 'penyibuk' kahkah larikkkkkkkk suka tanya tu ini, pagi pagi msg doakan itu ini, doa dlm grop. haaaaaaa jadi PA ai la senang ye.. Ok for All Info, keje yang aku dan PA aku buat untuk CFRF ni, tiada upah yang kami dapat hasil Colecction ahli. hehe... cumanyaaaaaaaaaaaaa dapat masa  buka acct nanti je.. buat masa sekarang ibarat buat keja FREE yang pasti insha'ALLAH tak sia sia.........

I MISS u ALL
I LOVED u All
baru lama tetap di hati
Abang saya
adik saya
kakak saya
semua
Maaf tak tersebut semuanya...........

Kami JSBBIan ke ERA kejayaan !

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design