FOLLOW ME

April 3, 2016

2 April 2016 | TAMARA beraksi dengan New Jersey !

Bismillah, Assalamualaikum.
Hari yang dinantisudah pun tiba.
Apabila dah takaktif dengan liga, kita join banyak tournament luar pulak hehe bina keyakinan kihkih
Well Once A Bowler Always A Bowler ! Takde team tu, kita ada team ni ! kan dah kata BOLING mengeratkan dan membina ukhuwah !Yang bestnya adik adik aku semua main boling  BEST ! kiranya TAMARA ni FAMILY team. haha !

Lokasi : Ole Ole Mydin Seremban 2
Jam : 11- 4 petang
Pencapaian : No 5 dari 30 pasukan
Cabutan bertuah : Tiada yang bertuah antara kami
Style : 3 Spinner 1 backup hook

kahkahkah.

Jom Layan Pixca 


Mewith Usu.
Guess what? Usu dah 4 bulan tak training. Busy cari duit katanya haha
But dia punya menyepin looks like training hari hari. Dengan masalah kasut tapak hampir nak tanggal. hahah But she doing well and thanx cover haha
Well Done Usu !


Alamak, pic ni kuar awal lak. ok story je lah.
Ni GIFT dri kak Yatie sumi geng MAKSAK N9.
Dia pi ostolia, nak bawa i memang takla kan. But terharu la sebab ingat kat adik dia yang kepochi nih.
Thanks Kak.. Walaupun kita ni kenal ALAM MAYA jer.. Tpi dah rapat macam adik beradik.
Love u 
xoxo

Ada yang tanya " Ape tu?" 

BIARLAH RAHSIA 

ha ha ha ha 


Selepas MENANG
Well, tak sangka TOP 5 4 pemain wanita ni.
Kami main suka suka je
Team lelaki lain banyak hebat hebat, also team MIX. 
Memang hantar team wanita je 
Sebab FRENLY haha

But this is what we called REZEKI
Alhamdullillah


TARAAAAAAA TAMARA show the NEW JERSEY.
Nice ha?
The colour very suite with me yang hantu PINK + Hitam ni.
Thanx DASS coz memahami BFF haha :*


Taraaaaaa NO 5 get 150 rm. No 1 sehingga 5 je get CASH. Kami kalahkan team yang dapat no 6 within 1 pin only. See betapa berharganya  1pin. No 6 dapat Hamper No 5 get Hamper replika Cash dan Cash !

SYUKUR

Pssst : Hakak nak bergambo gak :p


Owhh ni la my Sista Yatie 
My Maya Frenz Cum Sista.
She's CRAZY ! but i like and Love it !
Sama sekepala 


Bersama PEMINAT dan PENYOKONG setia 
hahhahhaha


Lepas menang, ISI perut la kan?
Since 10.00 - 4.00 petang x makan nasi.
Just makan roti alas perut.
Sebab penganjur kata ada sarapan, i tot ada la mee ke mihun goreng ke rupanya KARIPAP
okla tu :p


Penyokong setia mama
Fariz, jum wefie... mood dia baik kot.

Jum !

Oklah sofar pencapaian TAMARA 

No 1 - Team + Pemain Terbaik Wanita ( Azura)
2 - No 2 Team
3. No 5 Team

So far ALL event kami MASUK tak penah RUGI lagi. haha

Guess What? ada juga suara suara sumbang yang tanya Mana jumpa and kenal Azura tu? TAMARA ni Apa? da lama ke team ni? Whatso evarrrrr lah. And BEST part is " BAJU KAU LAWA!" 

Well...... hahahahahahaahhahahah

Yeayyyyyyyy TAMARA gerak Laju !
Thanks Acik, Usu, Kak Yatie and Me !

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design