FOLLOW ME

March 17, 2016

People Change




Assalamualaikum, 

PEOPLE CHANGE aka MANUSIA BERUBAH 

Kalau ada Facebook akan ada memori FB lama kan... tarikh hari ini, tahun yang dah berlalu.
Kalau kita sedar lah, dulu perwatakan FB kita macam mana, sekarang macam mana.
Bila baca balik macam kelakar pun ada, macam kanak kanak sungguh pun ada macam semua benda nak cerita, pasal takde duit nak marah marah mengeluh naik angin perli orang semua up kat wall. Sekarang ni, kalau daku lah, semua daku tapis, kalau boleh nak kongsi yang perlu je, yang tidak libatkan banyak hati, more to share bout motivation sentence, bout succes people, tips kejayaan dan macam macam lagi. :)

Nak cuba kawal diri dari POST segala benda personal, insha'ALLAh slowly trying and change :) 

Doakan ! heeeeeeeeee :) 

2 comments:

Yana Libra said...

saya jarang sgt pos pape kat fb..huhu

Yana Libra said...

saya jarang sgt pos pape kat fb..huhu

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design