NUFFNANG

FOLLOW ME

Lunch Break @ Office

Wednesday, March 16, 2016 1 Comments A+ a-

Bismillah
Cerita hari ini
16/3/2016

BFF lily ada attachment dekat Putrajaya
BFF ache ke Ampangan ado ko
Eden? kek opis ni dengan si Hafiz hahaha

Nasib baik pagi dah sarapan berat ache tolong tapauwing hiksssss
Depa minum kat As-Salam Ya Salam Bistro ahahhaaha , lama dah kot tak sarapan sana.
Once da pergi rasa nak pergi nak pergi nak pergi lagi.
Bila lama dah tak pergi takde plak rasa dipanggil panggil jiwa nan gelora ni wkakakak
So lunch ni i makan Jacobs cracker yang ado kat pantry i tuh. dan neslo. Dah 2 gelas i minum ni. Sejuknya opiss.. tak menahan.

Dah la baru baik dari demam. Kena plak ekon wowiiiiiii junior juice hahah gigil gigil makkk even pakai sweather 3 lapis. * jangan bayangkan sangat la keh ! :D
buat air neslo tu pegang gelas tu rasa nyaman panas panasnya. ahahha tu je reasonnya pun... :)


WHATAPPS 

Groups whatapps JSBB i ya ampun bapak aktif. Mau menangis orang yang tak buka wa nak cari info hahahahha ada tukang mulakan cerita ada tukang tambah ada pemalu semua ada lah ! kihkihkih Sesekali mummy kena masuk juga nak skodeng anak anak buat ape. hahahahah :) Pagi ni yang sesekali join pun berpuluh msg dlm masa beberapa minit. ape yang kau borak nak oiiiiiiiiiiiiiii 

Orang baru yang baru masuk WA Jsbb maafkan lah depa haaaaaaa... dah terlalu ramah mesra sangat dah kekdahnya hahaha da macam family. yes We Are family... Insha'ALLAH kita jujur ALLAH bantu.  :)

KERJA MELAMBAK AFTER 3 DAYS ON LEAVE 

Ini nak habaq mau menangis jemah. Hahah Jumaat memang oficially cuti , pastu Isnin i mc sebenornye sekaliiiiiiii tengok ni hahaha Doktor i pun mabuk hahaha geram tapiiiiiii haishhhhh seb baik la klinik jauh hahaha


Pergi klinik 14/3/2016
See, kat buku pun cop 14/3/2016
Kat ubat pun date 14/3/2016
Sekaliiiiiiiiiiiiii mc i dia bagi date 23/10/2015  
hadoiii la Doktoooor hhhahahah seb baik la klinik u nun di Bangi, kalau dekat Nilai je memang i pi tukar. Takpelah since cuti i melambak lagi, i apply EL je la.. but i nak show gak kat my bos u bagi i mc mcm ni. sedih hocayyyy hahah * sobsssss phuiii kihkih
I mc sebab i ashtma. sama dengan fariz. tau sebab apa? Ahad tu servis rumah, segala bapak habuk bersihkan lepas tu bijak bistari pi bedal aiskrim hahahaha panas khennnnnnnn amikla ubat tuuuuuuu nebulizerrr hahaha * geleng kepalo. 

Masa i mc senin tu pun bos i dok wasap wasap i tanya kelas la tempahan la. mana la i ingat but i gigih bukak laptop nihhhh cek ahhahah kiki.. Okla ken tanggungjawab sape suruh kau melantak eskem hahah keje tetap kena buat. Jangan jual ikan sangat keh. :p

As usual, kerja i sangat sanga berkaitan dgn masa. Kena handle tempahan dlm masa 3 hari, mohon ILL dlm masa 3 hari semua berkait ISO. gilooooooooo semua ber'DUE DATE' bukan ber'DUET' ahaksssss 
Apabila i da resign nanti, harap adalah yang CEKAP gantikan task i ni... Tak boleh kau nak MC sukati, Cuti sukati, memang lari dari target ISO nanti.. haha**chewahhh nak resign ke joy? Mana tau kan? ALLAH izinkan.. :) Owwwwwwwww Bila cuti berderet tu konpem la tak susun buku kan? ya buku i macam garuda dan ini mendatangkan marah dan sumpahan arjuna i. Nasib la studnt yang kena sumpah dgn i tu, kau repeat la study ahahhaah sape suruh wat sepah rak i ?? ! haizzzzz :p 

DRESS UP yang SIMPLE * malas Iron Baju sebenarnya :p 

***** GAMBO I DELET E*********PRIVATE @ MY IG 


Hari ini pakai blouse dan slack sedia di gosok last week hahaha
Suka kombinasi grey White and Black
Sangat sangat suka
lagi lagi pakai macam ala PEGUAM :)
Seriusly rasa YAKIN :) hahahahha gelakkan saya ke? 
WHATEVA ;p kahkah 

Okla saya nak buat entry baru lak. haha
TATA ! 

UPDATE 1.36 pm | 16/3/16 






1 comments:

Write comments
Yana Libra
AUTHOR
March 16, 2016 at 2:30 PM delete

boleh plak mc salah tarikh ye..tp lunch tu nmpk sedap jeeee...lama xmkn camtu..hehe

Reply
avatar