FOLLOW ME

March 18, 2016

CABARAN MENULIS 10 HARI : Day 1_kenalkan diri

Bismillah and Assalamualaikum..

Nama saya Azura but people suka panggil dgn nama ajula. Sounds cute rite? Hahaa 😂😂. Mummy kepada dua putera hati. Hafiz dan Fariz. Both lain sunggguh peel. Sorang cool sorang baran. Haksss cool tu ofkoss la follow i kan mbahahahh 😉😉.. umur 34 years ol. And still gegila not gila hehee seorang yang happy go lucky and mempunyai hati yang terlampau baik (pada pengamatan diri sendiri) sebab apa i cakap mcm tu?? 😢😎. Sebab i terlalu yakin pd orang terlalu percaya pd orang i anggap orang lain macam i, takkan tipu i. Sebab i takkan buat orang... i takkan anaiya orang. Tak sanggup dan tak smpai hati nak kenakan orang. BUT!! orang lain x fikir macam tu pun. I tataula depa ni ada hati ke tak. Or hati batu ke... hmmm sobss. 😉😂 bila kita mempunyai hati yang baik aka kind heart, hati kita selalu terluka. Seriusly YES !  Coz kita nak buat apa kita fikirkan orang lain. Bukan diri sendiri. Tapi orang lain x fikirkan pun perasaan kita bila nak cakap atau nak buat sesuatu. 😢😢😢...

I ave many maya frens yang depan i baik sgt. Belakang i kutuk i, tapi bila susah cari i poning lah. Okey ni part kawan alam maya haha later la story hakss.

Pasal i .. i ni gila bowling ! Sangat sangat gila memboling. Pusat boling dah jadi rumah ke2 i. Haha if i x de kat rumah cari i kat pusat boling berhampiran. Hahah...

I suka mengemas aka deco2 rumah . Suka masak dan try n error menu cecampak i panggil cuma x suka sgt melipat baju ahha masalah utama i. Tak suka tak suka pun lipat la jugak kan. Kanggg berbakol2 lak. Wkakakka. 😉😉😉..

I ni simple je. Orang baik dgn i. I seribu kali boleh jd kawan yang baik pd orang tu. Kalau hati i dah sakit... i boleh maafkan but i tak kan lupakan apa yang buat hati i sakit..maafkan yes. Lupakan tak. Bukan berdendam cuma waspada...

Ok it so it so! Tbc. Thats me. Simple and crazy mummy

_meika_cabaran_blog_16

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design