FOLLOW ME

March 7, 2016

Blog BERSAWANG


Last update On FEB
Berapa haribulan tak ingat dah
ha ha ha KRONIK amat sehh .....

Sebenarnya terlalu banyak yang terbuku dalam hati ini nak aku tuliskan
Tapi aku tak punya masa untuk update.
Bila log in, baca baca tu ini logg out hahah punyalah berhantu tahap malas tu. 
Now waktu rehat
Aku dah makan
Tunggu turn nak solat
Update jap lah apa yang patut.

Ok aku terkilan sikap manusia yang BUTA HATI bila dah KAYA hasil duit orang lain.
Buat ahli ahli ni macam mengemis sedangkan mereka perlukan hak mereka shj.
Ada katakan ada
Tiada katakan tiada
Usah pusing citer ABCDE 
Orang dah muak.
Aku pun dah naik letih

Sebab tu sekarang aku moved foward dengan business sendiri
Soon nak launchkan ADYRA BOUTIQUE online pulak. Offline getting ok. Alhamdullillah syukur².
Tengah tunggu Team Jey Ess Biey Biey punya sukses jer ni. Semua IMPIAN akan terlaksana.
Insha'ALLAH

Doakan aku.

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design