FOLLOW ME

November 1, 2015

Kawan dan Sahabat

Assalamualaikum.
Dalam keserabutan kepala otak
Tetiba benda ni lalu dekat newsfeed facebook
and i realize something...........


My BFF AD pernah belikan sya fav bf lontong.
Tapi tak sempat saya nak makan sebab busy sangat dengan meeting 
Takut basi dia pun bawa balik je bf tu dan buat makan tengahari.
Yes, saya ingat every single things yang baik apa yang pernah awak buat untuk saya.
Frenship forever :) 
Dia tak kerja pun masa tu, only fokus his online biz. Semuanya bukan sebab duit. Ada duit? banyak duit ke apa.. Cuma tentang betapa caringnya dia pada kawan dia ni, yang bila lambat makan 
mulalah dizzy menyerang, gastrik datang.
Sebab tu dia sangat sangat menjaga dan bertanya 'dah bf?'
every single day dia akan tanya. :)
Thanks.


Yes, My BFF AD sangat sangat mudah membantu dan sangat ringan tulang nak bantu.
Pernah i nak pergi lawat adik ke-3 i di spital Serdang, i takde kenderaan my husb meeting.
Dia sanggup datang dari KL ke Nilai, ambil i dan teman i beli lunch teman i naik ward, teman i lunch.. berkali kali dia pesan i BF and Lunch Ontime if not got dizzy.. :) lepas teman i lunch, dia antar i balik..... tanpa banyak komen, bukan sebab dia kaya banyak duit minyak yol ke apa. Seba dia mengambil berat masalah yang sahabat dia alami. Mean, susah senang sama sama.
Thanks dear.


Yes, ni kami.
ADK.
Kami bertiga ni kalau ada salah faham, memasing tak berat mulut nak say sorry.
tak kisah siapa mulakan dan siapa yang mulakan minta maaf.
Tak complete rasa life ni if tiga tiga ni tiada.

Membaca text text ni saya sedar, saya punya kawan yang benar benar 'sahabat' dn sygkan persahabatan itu lebih dri duit.

Maafkan saya kalau ada salah silap.
papepun kita semua Frens Forever - 

MMuahhhh 

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design