FOLLOW ME

November 24, 2015

Bengkel Pemantapan SUKUM 16 dan Ceritera tentang HOTEL yang BEST !

Assalam, 
20-22 November i dijemput ke Bengkel emantapan SUKUM 2016. 
Memandangkan Kubah Biru tuan rumah Sukan Staf kali ini, maka banyak yang nak ditingkatkan dari segi pasukan pasukan Kubah Biru.

Alhamdulillah banyak cadangan yang diterima dan akan ditambah baik. Thanks sebab sudi mendengar. 
Part ni setel la kan, Sebab kita luah, part orang atas merealisaikan impian dan harapan orang yang dibawah. :)

Yang bestnya Dato NC kata team boling tenpin ni team yang sangat kuat semangat sepasukannya, dan satu team yang ada POTENSI okeh. Sepanjang berbengkel pakai baju pasukan yang ohsem tu (kekeke, pastu, En Hamran (Pengarah Pusat Sukan) kata kena bagi Dato' sehelai ni, terus Dato' jawab, i dah dapat . hahaha dan Dato; kata cantik baju, Wow thanks Dato'. Itulah baju pasukan kami, keluar duit ringgit kami. :)

Solution berbengkel yang super ohsem. :)
Semoga yang baik baik aja akan berlaku kelak. dan Aku as atlet akan memberi 300% komitmen terhadap sukan yang daku minati sejak 13 tahun dulu. ! IKRAR gitu.

Daku juga akan membantu urusan teknikal sepanjang SUKUM 16'
Doakan ya. :)

Terima kasih pusat SUKANe sebab JULUNG JULUNG kalinya adakan bengkel yang benar benar menghargai PENGURUS pasukan sejak DULU lagi yang tanpa JEMU nak majukan TEAM KUBAH BIRU. :)

Thank YOu So So Much


Hi guys ! ,
Gettin bored here and just nak share.

Now i nak share Hotel yang i lepak berbengkel 3 hari 2 malam.
Avillion Admiral Cove PD.
Bilik paling murah sekitar 585.++
Bilik paling mahal of coz la 1+++.++
(Tu bukan cuti sekolah punya price)
Hotel berbintang bintang bintang ni.

Ok now i nak share bout da food.
(Sepanjang berbengkel ye)

For Sarapan pagi, Ok sedap not bad, kena dengan selera i la tu. Sebab bila sarapan pagi je i makan banyak haha. Ops.. tongue emoticon

For minum pagi @10 am biasalah menunya kuih seketui dan cake. (Alas perut jadilah kan)

For Makan Tengahari pulak biasa je. Tak banyak pilihan (bagi i la kot, sebab i makan memilih). Hiks. Menu i boleh share ada la ikan, rendang ayam, sesayor bla bla.

For Minum Petang pulak i suka i suka. Sebab dia serve meal berat like mee goreng dan mihun beserta seketui kuih. Haha. smile emoticon

For Dinner sama mcm lunch la kekdahnya.

For BBQ nite. Owhh super ohsem. Dari menu bako bako (c-food), mee dan nasi, mushroom ciken soup, bebuah kekuih semua sedapppp yummy. kiss emoticon

I tak jalan sangat sekitar hotel sebab i busy kulur kilir bengkel. Hahahha yang i nampak bot bot mewah paking here. wink emoticon
Takde pasir pantai. Sbb keliling berpagor. So x de harapan ko nak bergulung gulung dalam pasir ye. Kecuali ko jalan jauh sket hahah... Ada kolam for swimming. Ada for Dewasa dan Kanak kanak. *best*

Ada pakej honeymoon lagi uolsss, 2days 1nite Rm800.00 siap naik cruise tomei 2 jam.
Yang kurang sikit adelah hotel building lain bilik seminar building sebelah so kalau hujan kau kena lari la ye. Hahahah eksersise gitu

Untuk detail u guys gugel la ya.
I pergi ni atas urusan rasmi kerja.
Brainstorming etc.
So kita manfaatkan benda percuma ni smbil menyumbang idea untuk Kubah Biru Tercinta. smile emoticon
I share sbb ramai tanya i.
Kalau i tak share u guys kata i kedekut lak.

M not feeling well and gonna be offline.
Hoho. Kbai.

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design