NUFFNANG

FOLLOW ME

Weekend Yang Sempoi

Sunday, October 18, 2015 1 Comments A+ a-



Gambar menu lunch today.
Kangkung Goreng Belacan
Ayam goreng Kunyit
Ayam goreng adik
Ikan masin mama papa
Ayam masak lemak cili api sekeluarga

Haaaa sesambil membalas FB sebab semua macam histeria dapat berita baik. i masak la menu ni. haha Risau gak kuah lemak pecah minyak sebab i tak kacau sangat. kekekekke

Masa weekend ni lah kita nak chill chillax dengan famili
Nak kemas rumah
Nak lipat baju
Nak basuh tandas 
Nak basuh baju
Nak bersihkan sawang
Nak mop lantai
Nak belek diri
Segala benda

Sebab tu lah i malas tol nak respon whatapps dan PM FB yang sengaja nak ajak borak.Weekdays da tentu i 24/7 dengan HP. Takkan la weekend pun with HP. HP pun naik bosan tgk ai. haha
Soryla ye to those yang ai tak respon tu. I malas dan I penat :) 

psttt : Lepas ni, bila i free i nak story tentang sikap PLASTIK manusia. :)



1 comments:

Write comments
Izz Latif
AUTHOR
October 19, 2015 at 3:11 PM delete

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

Reply
avatar