NUFFNANG

FOLLOW ME

The National Sports Day Event - Team Bakers @ IOI CityMall, Putrajaya

Saturday, October 10, 2015 0 Comments A+ a-

Well Done guys, 
Even tak menang apa apa, but dapat satu team dengan pemain national tu pun dah best dah, Timba pengalaman hihihihih

Asalnya me yang patut ada ditengah tengah tu,  tapi apakan daya kan, ada hal tak dapat nak di elakkan. 
Papepun, u did good job guys. #Bangga Weh. :) 


Haaaa sempat juga my younger sista bergambar dengan Rafiq. :)
Tingginya rafiq hahahah

Main sukan, tapi femes ngalahkan retis kan? 
Sama lah kita :p erkkkk hahahhaha


Best Best, If ada lagi game begini, do invite me, jika tiada halangan konpem mai lah !