NUFFNANG

FOLLOW ME

Saya belajar sesuatu yang BARU, and Pembaharuan Kerjaku ~ I love My JOB

Monday, October 12, 2015 0 Comments A+ a-


Yeay ALHAMDULLILLAH Syukur .
Apa yang daku rancangkan akhirnya dapat direalisasikan. 
Yeah i am happy girl. 

IDaku belajar bangunkan sistem simple ni bersama sama dengan orang yang pakar membuatnya. 
Kita sedut sikit ilmu untuk masa depan insha'ALLAH

Seronok sangat sebab kita mulakan sesuatu yang orang lain tak fikir pun nak buat,
Daku cuba buat benda yang memudahkan daku.
Till then nak simpan data thru excel?

Kena maju kedepan sikit :) 
Tak tahu buat??
Belajar.
Insha'ALLAh niatkan dalam hati nak belajar  dan jangan malu bertanya ya 
Itu kuncinya nak berjaya.

Alhamdullillah, daku plan buat benda ni tanpa pengetahuan bos
Bila dah siap, daku bagi HINT dekat Bos and dia memberikan sedikit kata kata semangat dekat daku atas apa yang daku usahakan untuk unit kami. Dahla unit kami hanya berdua jer :)

Its ok bos, saya akan cuba buat yang terbaik selagi saya berkhidmat dengan bos. :)

Insha'ALLAH

My sistem name is : RDMS
Reference Data Management System

Gambar tu aku yang pilih. Agar tak ngantok hahhahaha