NUFFNANG

FOLLOW ME

Outing : Support My Bffs Tournament Doubles (25/10/15)

Monday, October 26, 2015 0 Comments A+ a-

Bismillah, 
Hari ni dapat keluar dengan adik adik.
Mula mula keluar layan wayang polis evo dekat Alamanda putrajaya.
Mula mula nak layan cerita the wall, but timing tak kena pulak. Sebab jam 5 nak ada dekat EP support Bff  berdua tu ha :)

Ok i bagi 5 bintang untuk Polis Evo.
Cerita yang banyak ketengahkan loghat Terengganu.
Agak best jalan cerita dia, serius, kelakar dan thriller
:) Polis Bandor dengan Polis Ganu
Lama lama Polis ganu pahe doh nape Polis KL ganah ganah deh hahaha (phuiiiii kelaut speaking) 

Ok setel tengok wayang g singgah kedai cenderamata sat nak cari beg hadiah.
Nak hadiahkan hadiah belated beday untuk Kaka.
Dahla i lupa nak wish malam beday kahkah (sory kaka) tapi i dah nyanyikan life tok dier dalam whatapps la tapi. kiki ok laaaaa tu kennnnn.. jangan ngados nak majok majok ek :p 
I belikan dia Jersey JDT, hantu JDT die tu ha :p ahaks 


Smpai EP @ 4.30 terus masuk Bilik Karoke. Sempat jugalah i nyanyi 5 lagu sementara tunggu jam 5 .
Ni ha  Team ADK saya. Tak habis habis dengan Ultras Trademark ahaksss
Dassler and Kaka Desperadooo 
Chaiyokkkkk gus !! u can beat them :)



Tadaaaaa
BFFs kami bertiga
jersey ni LIMITED EDITION
hanya Bffs bertiga je ada baju ni ye
Sorry yeeee :)
Design and Printed by Owner Bowling Mania Mr Dassler :* 
Muahciked thanks sposer us this superb jersey dear.


Main score cenggini no 8
Dass kata next doubles me and kaka
Erggggghhhhhhhh
Tengoklaaaa i tak ready nak partner dengan salah sorang dari u olsssssss
Bergegor jantong ai.
Kelaut kang ai main.walakakakakakaka 


Me and Mr baling Spinner selembut sutera
hahaha
Jangan memain
Best Male Spinners nih :)
Proud with u Kaka ! 


Great Effort as a team mates brother !
Dass amik hadiah untuk Us - ADK - No 8
Modal masuk 300
dapat pulangan 200
Rugi 100
Takpe :)
Duit hadiah pusing wat modal lain tournament ! 
Thats the plan kan guys

Kaka pun amik hadiah untuk 2nd blok dia :) No 7
Tere btol main 2 blok total 10 games
I tunggu 5 game menguap nguap bahahah

Bowlers, kalau pegi alley tak main mmg badan lemau
Cuba bagi main, 10-15 games selamber kau bedal


Inilah Diary kami semalam (ahad 25/10/15)
Hari yang best
Hari yang awesome
Thanks.
Happy sebab dapat datang support ADK (Azura, Dassler,Kaka)

Kita kekalkan nama tu tau pakwe!
See u again next time !

Frens Forever!