FOLLOW ME

October 7, 2015

Hari Kualiti di Kubah Biru ! Skuad iQ yang sangat awesome

Tiada kata nak gambarkan betapa seronoknya BEKERJA dalam SATU PASUKAN yang awesome.
Bila semua open minded, semua enjoy semua fokus
Benda tak plan pun boleh jadi macam 'planned'

This is super great time with u all guys.
This is my FIRST time being team skuad.
and its really awesome

Honestly PENAT
Sangat sangat PENAT

Bermula dengan masalah fitting baju.
Panggil tergesa gesa, laju laju pergi.
Sekali, apa pun tak ready, haha layan je la UKUR juga lah. Saiz i XXL hahah percaya ke?
Salah size kat baju ke apa i pun tatau. kiki. Diskas punya diskas sekali ada masalah tempahan la ape la. SERIUS down GILA.
Lepas tu , Meeting skuad iQ. I tak dapat attend. Sbb i busy dengan program Bulan Bahasa Kebangsaan. I kan PA my bos. Dia ketua program ai automatik la PA tanpa RELA kihkih but i okey je if my bos ok, I ok. Selagi orang boleh TOLERATE dengan I, ai sehabis baik nak buat dan bantu. :) Sebab i faham being a leader program its not so easy . PENAT OTAK berfikir. Nak makesure semuanya berjalan lancar.

Lepas tu pulak skuad iQ kena SHOPPING barang untuk Kuiz iQ Kualiti. haha
Dari Giant Nilai ke Mydin Mall Seremban, kemudian patah balik ke Nilai cari kedai pulak. Keluar opis 10.00 pagi sampai opis balik 5 petang. PENATnya ALLAH saja yang tahu. haha but LIKE i said. If u seronok, penat tu letak tepi je walaupun muka macam belacan. Kah Kah Kah.

Kengkawan yang awesome really made my day. Bergelak ketawa sampai krem pipi, (pipi kembung salahkan kengkawan banyak bagi gelak eh? :p)

Sepanjang hari kualiti yang sangat awesome 

Bermula dengan jelajah pengurusan tertinggi Kubah Biru ke pejabat pejabat dan fakulti
Lihat Prosedur ISO, story telling about kualiti, spot check 5s dan macam macam lagi,
macam i, i follow skuad bersama Naib Canselor. best laaaaa jurukamera selalu ada snap snap pic kami hat tak glemer ni hahah ! kemain ! :p

Tahu tak? Baju perempuan tak siap. hahaha so ai dan Hyezom decide pakai baju kurung BIRU mengikut tema kualliti :p 

Hari Kedua, jelajah skuad iQ ~ Redah Kasi Pecah Jabatan dengan soalan Kualiti dan soalan umum
Haha Havoc GILER team dengan KOMPANG. daripada tak pandai terus terer main Kompang hahahhahahaha !! :p 

Then ada macam macam aktiviti lagi :)
yang skuad iQ direct terlibat is semasa Majlis Anugerah Kualiti
Kami mengiring Barisan VVIP, Penyerahan bendera dan tukang buat kecoh. hahaha

Walaupun ada benda yang buat i agak sakit hati, ai malas nak fikir,
janji semua KERJA SETTLE dengan SUKSES

Thanks to ALL my team members yang AWESOME
Alhamdullilalh


ITS a WRAP !! yeahhhhhhh JOB DONE !! 


Sempat bergambar dengan pemenang kretif.
buat gaun tuh ! Cayalah !! 


Ni masa PAGI waktu Rehearsal
Semua muka ok jer.
Bila petang da rupe tempoyak ! PENAT ...........

Thanks Guys. ! U did a really GOOD JOB
WELL DONE -

With LOVE

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design