FOLLOW ME

October 15, 2015

Baju Terbalik

Assalamualaikum.

Hari ni Khamis bersamaaan 15 Oktober 2015. Hakak pergi kerja dengan memakai Jubah purple hijau turqoise terbalik . Yang depan ke belakang. Yang belakang kedepan.

Serius hakak x perasan pun. Even bff hakak pun tak perasan yang hakak pakai jubah terbalik. Erhh. Malu wei.

So, student yang pandang pandang tadi bukanlah sebab hakak gorjes kan. Miahahhaha sebab tengok baju hakak pelik dan tak smpai hati nak tegur kononnya like my bffs ache said. Ahaahaha...

Aduh.

Macam mana hakak perasan ya?
Masa da balik keje tadi. Nak mandi. Raba raba zip baju kat belakang takde.pelik jap. Takkan la zip boleh ghaib. Haha. Sekalu ha kauu kat dopan diam eh.. Adeh. Terus bngun posing posing depan cermin. Adakah daku kelihatan pelik. Mbhahaha. Tak la sangat :p

Ada juga yang mengaitkan dengan memakai baju terbalik ni nak dpt rezeki. InshaAllah.

Kita tunggu la sehari dua ni kot ada rezeki besar nak mai..mana lah tahu kan...

InshaAllah... Kiki

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design