FOLLOW ME

September 27, 2015

Sesekali menulis

Bismillah,

Dah lama tak menulis.
Hari ni nak menulis macam macam cerita. Tapi macam tak berapa nak rajin.
Ni pun guna mobile berbaring atas katil. Haha kalau terhenti menaip maknanya dah tido. Dann kalau banyak typo mean salah keypad telefon ai yang kecik sangat.

Ok first of all nak story that this year im join the squad Q team untuk kualiti day @office. Okla my first experience. Before i takde nak join pun. Busy plus banyak lagi benda faedah i nak wat kat opis haha. This year my fren invite i and oklah. But goshh same date with my unit program... Bulan Bahasa Kebangsaan peringkat Universiti i. Haha masak kari kau nak buat itu ini. Lol. Tapii my bos da bagi izin kat i. Asalkan kerja2 pemfailan dan surat surat jemputan setel ok takde hal.

Kiki thanks bos. U e awesome.

Ok second one i nak tanya.
Adakah bersarapan pagi efek pada tugas?, sbb dekat tmpat i ni g sarapan pagi jadi satu kesalahan besar mcm kalau kau g sarapan kau masuk neraka kekdahnya. Sedangkan org g sarapaj 8.45, paling lambat dah masuk opis balik. Duk tempat terus wat keje. Org yang g tapau plak 8.20 balik tapau, pumpang2 makan duk kat bilik makan sampai kol 9.30.,gosip gosip lagi. Hahaha lol. Tpi xpela kan sbb org tu tapau. Dok makaj berejam pun xpe. Haha. Lom.lagi yang g ngantor anak dulu lepas kol 8,then tapay lagi. Haih. Ok done. Tutup molotnyaaa. Ni luahan peribadi jaaaaa....

Ok next story.
I tak sabar nak sujud syukur.
Penantian i selama hampir tiga tahun ni berbaloi. Alhamdullillah sangat sebb seken bos percaya pada i. Selalu update i macam macam info. Terima kasih sangat sebab percaya pada i. I rasa syukur sangat. I happy sangat. Sebab bukan senang ya orang lain nak percaya pada kira lagi lagi kita bukanlah sesiapa pun.. Kita ni bukan leader pun.. Bukan ketua pun. Ahli biasa je cumanya kesabaran i ni lebih banyak dan tinggi dari orang lain. Alhamdullillah syukur lah sangat.  Masuk je duit projek ini, nak terus on projek butik Adyra. InshaAllah.

Ok next story.
Dulu bila saya demam awak orang pertama doakan saya.
Dulu bila saya sakit awak juga doakan saya.
Dulu kata macam ni macam tu.
Sekarang saya takkan remind apa apa.
Saya biarkan sahaja semuanya.
Kalau rasa perlukan saya untuk cerita apa apa saya sedia.

A good fren takkan tgk kadar sibuknya untuk memberi sedikit masa pada sahabatnya yang lain.

Sabar jela kan.

Sukan
Oh liga boling akan bermula minggu pertama bulan sepuluh. With no handicap.  Lawan lelaki dengan true score haha yes i can do it. Hehe.

Jommm...

Bismillahillazi..
Permudahkanlah semua urusan ku.
Tenang tenangkan lah hatiku.

Aamiin..

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design