FOLLOW ME

August 8, 2015

U can Do It girl

Bismillah.

Waaaaa sukan is just around the corner.
Dedebar sebenarnya, but pretend keep calm haha.. 😃😉. Mujur my husband keep supporting me, keep teach me mana mistakes me...  and mujur my bff always sharing the bowling tips. Hahaha sape kata kalau da selalu main tu hebat? Not really, sebenarnya kita tak nampak mistakes kita sendiri smpaila ada org lain tegur.

Data y la me suka rekod cara me main and publish to isntagram untuk rujukan diri sendiri bukan nak show off like 'eleh.. macam kau jer terer boling'. Nope! Thats my personal instagram and sukati i nak post anything pon kan?!

I suka minta pendapat my bff . Coz deranf berdua...  mr kaka and mr dass punya dua pendapat berbeza..

I ckp dgn husb yang i rasa ngeri nak main dengan sunway but my ni simple jawapan dia ' pp tahu mm boleh main dekat sana. Just cepat2 baca lane and faham lane mcm mana'

😊😘😘😘
Ok thanks pa.
InshaAllah.

Oh! This monday ada fitness test. Haha kau mampu? Pagi fitnes test, petang training. Aiyokkkk.... sila be gagah hikhik.
Ermm less 10 days karnival Sukum.

Be strong and keep calm.and love bowling.

Do ur best don' t be too excited and stay focus gal! 

WithHope
Azura
Via mobile blogger

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design