NUFFNANG

FOLLOW ME

Taktahu Nak Rasa Apa.

Wednesday, August 26, 2015 0 Comments A+ a-

Bismillah, 

Dah beberapa hari ni hati rasa sedih je .. tak tahu la kenapa. :(
Cuba nak buat buat ok. Tapi sekejap je rasa Ok. Pastu mai balik Ko. Awat tah tatau la cheq. 
Mungkin bila kita pendam rasa, simpan rasa, lama lama tak mampu dah nak tanggung kan? 

Mungkin.

Mungkin jer.


Dalam banyak banyak kawan mesti ada yang perangai tah pape.
Tu aku la kot. Dalam berBFF tiga orang, Aku, Kaka,Dass .Aku la paling mengada agaknya.
Satu sebab aku sorang perempuan. Perempuan kan manja. huhu 
Bila aku respon sorang tak respon aku majok dah.
Aku bagi tanda clap sorang tak respon aku majok dah.
Lambat balas pun aku angin dah. 
Tapi bila takde warna warni camtu, tak best lak kan?

Penat tau sebenarnya nak jaga hati sendiri.
:) Sangat sangat penat.
Kita ni buatla ape pun, macam takde pape jer yang berlaku.
Tatau la kenapa hari ni rasa sedih sangat. 
Pernah kawan bagitau, kalau lain tu tergurlah maybe dia busy kadang terlupa.
Three times dah ingatkan, dan takpelah saya cuba faham ........ :( 

Perempuan ni 
Kalau balas sepatah dua kata tu mean ada lah yang tak kena
Or balas ok.............. (dot banyak) adola something wrong somewhere tu 
Or dia jawab K , TADE PAPE...... ermmmm HUHU hantar smiley satu satu yang takde kaitan ha tu ada la halnya tu.. hatinya memberontak agaknya......

Lain sangat dah rasanya.
KALAU DULU........

Semua benda kongsi
Skang tak dah, yelah semakin sibuk agaknya. 
Sakit pening demam ngantok lemau segala rasa SEGALA.

Abis liga akan ngadu, menang kalah ke seri ke, permainan kelaut ke keselatan utara bagai.
Skang TAK. sebab dah malam kot, nak jaga hati family ( tu baguslah) . :)

Dah Solat ke?
Dah Makan ke?
Makan apa?
Buat apa?
Katner? 

Kalau sakit

Dah makan ubat?
Dah makan?
Ok tak?

Skang nak kongsi masalah pun aku risau takut membebankan org yang dengar.
Dulu, kalau share, btol2 dengar, betul2 bagi pendapat, ni macam aku citer ngan batu pun ada, sekadar bercerita..........

Entah

Ke aku je rasa cmtu?

Merajuklah dua tiga hari. 
Kalau kita sentiasa ada, kadang orang taknampak fungsi pun.
Bertahanlah :( even taknak pun dan tak sanggup pun nak buat. :(

Apa nak buat, tu maybe ubat terbaik untuk hati saya.




Dulukan 
Saya selalu ketawa.
Jarang betul saya menangis.

Dulu LA...............

Rindunya KAWAN KAWAN saya yang DULU.....

WHERE ARE YOU ? 

Azura ~