NUFFNANG

FOLLOW ME

Lot's Of Fun ! US + Kami

Tuesday, August 11, 2015 0 Comments A+ a-

Bismillah, Haiiiiiii...
Hari ini ada sikit mood nak update blog hahah 
Ok nak story tentang Hari Isnin yang penuh cabaran ! dan suka duka. Banyak suka je pun sebenarnya hahahhahaa

Isnin bersamaan 10 Ogos 2015, semua atlet yang bertanding di SUKUM 2015 WAJIB menyertai Fitness test anjuran pusat sukan USIM. 
Gila semangat tau ai.. jam 7.45 i dah terpacak kat opis, text BFFs ofis ajak g sarapan dulu la kan.. sebab gila nak lari perut kosong, tapi jangan la melantak nasi lemak ayam pulak kann hahhahahahah

Ok kami semua sarapan roti bako satu set dan kecuali me derang berdua makan telur separuh masak dan telur suku masak la hapo lah... kekdahnyaaaaaaa,..
8.50 tadaaaaaaaa da smpai pusat Sukan.

Cemerlang gitu kan ! :)


Dihadapan Stadium Pusat Sukan neh.
Wefie Wajib membuktikan kami disitu waktu itu
kahkahkahkah

Eurrrrr ada orang panggil budak baju biru tu abam sado.
Sado ker? hahahahahahha


Ok this is tired face
Yang dok belakang happy face tu bajet kekanak ribena.
Penat sebenarnya u olssss but kena menten kiut

hahahhahahahahah

isi perut kat WindmIll.


Here borang Fitness Test

Ok LULUS rasanya. hikhikhik
Sit up 20 kali
Push Up 20 kali
Lompat Jauh 54.5
Duduk langkau 13.8
Lari 2,4km 24.18 

Okla bagi me yang tak fit ni pun.
Main boling kita perlu fit tenaga dan mental, tak perlu lari2 ni. 
But layans aje sebab seronok juga actually hahaha



Dah habis sesi deraan pagi tu, 
petang jam 3 ada sesi trening boling pulak
Perghhhh kencang otot otot mak nak
Dalam sakit sakit tu main juga 6 games
Bowlers kan, takat main 4 game hmmm tak rasa ape
hahhahahahahahha


Not Bad la juga my game petang tu. 
Maintain


See.. the Z is me = ZURA


Wahhh silat panggung nampak?
Hahah dah KEPENATAN tahap ape dah sebenarnya ni
Tu yang tersandorrrrrr duduk silang kaki,


I am Selfie
With new jersey Columbia C300
Nice kan?


My Supporter
Bila dia tak datang
I bosan
Bila datang
I risau
Sbb si adik ni peramah sangat


Gelagat dia
Memang tak reti duduk diam
Anak no 2 memang camni eh?


Ok isi perut selepas satu hari yang panjang

Load FOOD load energy 

Yehaaaaaaaaa SUKSES for Today