FOLLOW ME

August 24, 2015

Dunia Bolingku ~ SUKUM

Assalamualaikum, SUKUM ke 40 telah tamat dengan jayanya, macam biasalah tak dapat bawa balik pingat, nak kena bermula dari USIM tuan rumah SUKUM ke 41 agaknya kan? Takpe... adat bertanding kalah menang itu biasa, kalau semua nak menang siapa nak kalah ha ha ha 
Bak kata BFF saya Kaka,,
Kaka pun rileks je tak lepas masters sebab this year kegilaan player hook membuat score score diluar jangkauan kami pemain spinner. heheh Setakat beri saingan je la kot. hahha
Its ok, belum rezeki nak naik podium ! Terus bertekad dan bersemangat !! 

Tahun 2016 USIM adalah tuan rumah SUKUM ke 41. 
ada berbaki 260 hari je lagi, bila adi tuan rumah ni, segalanya pantas. Masa tu terasa sangat pantas ! :)
Dalam kepala otak ai ni dah macam macam plan nak buat yang terbaik untuk sukan Tenpin Bowling.
Yelah, orang datang ke tempat kita, mesti nak bagi layanan yang terbaik baq hang ! :)
Lokasi Tenpin Bowling haruslah di DreamBowl. :) 
hahahahhahahahahahahahaha

Layan picxa la, saya penat sebenarnya hhheehe


Day 1 @ Sunway
Semasa test lane session
Both BFF Boyfie ada
Yeay bestnya sebab mereka bntu saya ajar saya which stand and board nak guna sebab lane sunway totally lain dengan Dreambowl tempat saya training
TQ Boyfie !!



This is My team
Selagi tiada SKUAD pelapis, kamilah SKUAD UTAMA.
Kita cuba yang terbaik, cumanya jangan putus asa ladies.



Gambar WAJIB kami
Boyfie bff no 2
Sebab dia WAKIL UM
so memng tetiap tahun la kami jumpa. Alah ! takde SUKUM jumpa gaks !
kekekekek


Ops, ni bukan BFF baru tapi kawan baru
Opa from USM
Nice guy


My Double Partner 
Kak Rose


Kawan yang mesti saya sembang lebih
Az from UTM
and Afizah from UPNM

:)

Jumpa tahun depan guys !
Ku jemput kalian ke Gelanggang NILAI.

bahahhahahahahahahaah

3 comments:

Miss said...

Wahh! Main bowling jugak. Saya pun suka main bowling ^_^

http://ruangmiss.blogspot.com/

shah said...

apa ni.. cite bolin tapi tak ada gambar tengah aksi membolin... kami nak gambar bolin... bolin... bolin.... :P

Ajulaa said...

hhahahaha gambar boling takdok sape nak snapkan haaaaaaaa kiki

trq visit uols

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design