FOLLOW ME

August 2, 2015

[BOWLING] Ultras Raya Mini Doubles Event. Bowling juga ketemukan kami.


Assalamualaikum.
1 Ogos punya Event.

Ultras Raya Mini Doubles Event bertempat di IOI City Mall.
Havoc havoc..
The best moment is i dapat jumpa my old frenz yang i tinggalkan sejak i x join ligabumi Endah Parade. Last in year 2010.
Ada yang dah 5 tahun i x jumpa. Dan ada yang tak penah dpt jumpa anak i yang no 2. Haha. Syukurlah ada peluang join this mini event. Selain kuatkan mental sbb lane agak mencabar, dapat jumpa kawan kawan lama. Haha gelak tak ingat. Asik flashback je i. Ada yang dah kurus seh! Smpaikan my husb x cam. Haha

Sorrylah guys, my husb dia x berapa cam sgt org. Dah plak engkorang pakai kopiah bagai. Bahahhaha! Yelah ! ada yang da kurussss bagai, mana nak cam kan !!
Dan best i dapat la jumpa empat mata denganMr Joe, penganjur ni, selalu text via whatapps aje pastu wall to wall FB hahhaa... Then dapat juga jumpa player player Ultras yang baru. :) Semua baik dan ramah. I je malu malu ayam. Maaf la ye, i lambat cikit nakmesra alam dengan orang kecuali yang memang i dah kenal, next time kita hu ha hu ha ye :) :) TQSM !

Ok untuk games semalam, asalnya da diskas ngan kaka nk partner dgn dia. Alih alih di partner ngan penganjur hHah. Grrr *majok 6 menet okeh?!*.. ok after pengundian i dapat partner dgn ted. Haha ni la kawan ai yang almost 6 year i x jumpa. Lama gila!  Ted still macam dulu. Hikhik. Thanks ted, cover up me. Partner cam ayam. Ahahhahhaha.

Fee smlm bayar rm30.
Me and ny partner dpt no 2
Dapatla rm100. Bahagi 2 sorang dapat rm50. Ada untung rm20 kat situ. Hahah!
Ok Ultras and X sf. I doakan kita semua dapat berjumpa kembali ya

Thanks Joe sbb sponser this mini event. Haha bole buat acara 3 bulan sekali ni. Hahahahhaa. 
Keep in touch.
Rindu gila. Sayangnya bella, amar hasyir tiada. Dan apa khabar agaknya arif dan erol.
;) Dass pun takde, tapi ada juga jumpa dia sebab i kanagent 001 bowling mania jersey hahahahhaha werkkkkkkk :p

Miss u all guys.
Bowling juga ketemukan kita.

Jom Layan Pix

Here Family Ultras haha
Actually me hanyalah jemputan sahaja, daku bukan ultras player but street fighter :)
Adik beradik lah tuu kekekek, Ramai juga yang tidak dapat hadir, so tak dpat nak jumpa semuanya :)
Next time boleh jadi xtvt riadah yang berterusan insha'ALLAH

Haha , ni i. serius bila Kaka dan Joe kata pakailaaa baju raya oh mannnnnnn...
i mmg kenot. kenot. smlm pakai seluar pun game kelaut pasifik wakakka.
But i tak kisah, janji i dapat spent time with my old frens.



Behind the scene
Tengah busy mengundi lane le tu....
Tak jadi macam plan belakang tabir
Wakakkaka



With buddy BFF
Dia yang beria suruh datang dan join
Ok i da support k. :)
But i majok sebab janji pelesu u
hakhakhak
Takpe beb, kita jumpa lagi di Sunway nanti ye lagi dua minggu 



My team got no 2.
Serius tak caye pon sebab game sendiri cam haper jer
Nasibbaik my partner terer habaq hang.
Maafla Ted, i mmg menjunam semalam. hahhahahaha



Here The Champion seperti yang I dah jangka.
Of kosss la my BFF team ha ! Huntonglaaaaaaaaa dengan penganjur hahhah
Tahniah beb.

#ULTRAS
#ULTRASRAYAMINIEVENT
#RAYA
#ALLEY
#BOWLING
#SMALLFAMILY
#IOICITYMALL

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design