FOLLOW ME

July 29, 2015

Takde Tajok :p

Bismillah, disebabkan daku nak post banyak tajuk, kalau lebih dari satu maknanya banyak lah kan? hahahah , so takpayahla daku beri tajuk untuk penulisan nih.......

SUKUM is just around the corner. 

Woot ....... Dedebor mak, haha kenapa mengapa sebab ape? Yelah, tiap tiap kali nak turun g SUKUM, sukan inter varsity mesti rasa dedebor.. lain macam.. adakah ini dinamakan cinta? kahkahkah.. :p Are u ready Zura? rasanya mental 90% ready, but my focus and my technique kena perkemaskan lagi. Insha'ALLAH, kawan kawan family dan BFFs kesayangan mesti doakan daku kan? Muahciked ! :D 
Oh Thanks Dass.. sebab sempat siapkan my jersey bowling. Ohsem sangat. :) Baju dan cantik, main kena cantik score mesti mencanak naik la kan.... Insha'ALLAH, Insha'ALLAH. 
Ok, pelepasan tugas bermula 3 Ogos sehingga 14 Ogos 2015. Untuk team boling we got pelepasan petang jam 3 sehingga 5 petang. :) Not bad. Bajet je lah takde.... kena guna bajet sdn bhd nampaknya, dah la baru lepas meraikan aidilfitri yang mulia... hahahaha ** hmm nak sambung jadi lirik plak, wakakakaa... plus gaji lambat lagiiiiiiiiiiiiii oiiiiiii mati lanak...... :p So, officially SUKUM akan mula 16 Ogos sehingga 23 Ogos, daku bertugas luar kawasan lagi nampaknya. Sory ha boss, ur staf ni atlet picisan... but very the busy hahaha :) 

Doakan saya dan team saya ya kawan kawan .:)
Kami akan terus memberikan saingan, Insha'ALLAH. 
When team works as a team, result hebat akan kita dapat = percayalah ! 

Kenapa Kau Follow Aku? 

Ok, soalan ni bukan untuk follower blog, soalan ni daku tujukan untuk yang dok daku sebagai fren dekat FB. haha dari FB cikpuan lagi orang sama dok tekan nak jadi kawan anda, tapi bila kawan...... takde pe plak ko nak kongsi ke komen ke like ke..... FB ko pun suramm jer...acaner tuh? Actually daku bukanla sesapa pun, orang biasa biasa aja bukan ada ada ...orang yang suka kongsi banyak benda, orang yang suka lampiaskan harapan dan impian juga kata semangat. :) Daku akui, best giler ada rakan leh komunikasi sama sama, leh gurau sama sama, best sangat. And Thanks la ye sebab jadi likers setia. Daku puas PK kenapa la orang nak jadi kawan daku. Sejak projek 3p, lagi ramai nak jadi kawan and now daku konpius, mana kawan mana lawan. sebabnya,.... ada yang tidak pernah cuba nak kenal daku, tak pernah cuba nak dampingi daku, tak pernah cuba berbual denganku, tapi dengan lantang mengata tentangku...... ada yang kata daku kencing berdiri.... (mean tipu orang) since when ?bila?dimana? bagaimana?? dan dia (yang kritik) bukan lah pernah ada apa apa urusan denganku pun, ni semua jenis dengar cecakap orang kot kan.. subalah kenal diriku sebelum kamu kamu kamu dan kamu menilai daku........ :) 
hehehe ape kau merepek ni azula. haha. whateva...sukati daku la kan...... :p 

Plastik :) Here and There 

Ni bukan story plastik beli cuk kodok ka goreng pisang ka lekor ka, tapi plastik pabila namanya seorang manusia berpura-pura, Honestly daku tak boleh jadi manusia berpura pura suka pada orang yang daku nampak sangat berpura pura, tapi disebabkan nak kena hadap lagi belas / puluh tahun, layankan ajela...

Ok last but not least - Quote Pilihan 

Jika kau masuk lambat atau keluar awal 5-10 minit dari atau ke pejabat, akan ada mata yang nak terbuntang keluar memandang kau . ni FAKTA ok. Tapi bila kau datang awal dari keje SHIF kau, atau kau PULANG 50 minit lambat dari waktu asal kau pulang, ORANG LAIN AKAN PURA PURA TAK NAMPAK DAN BUAT BUAT TAK INGAT. So, ingat ni, jadilah orang berkualiti ya........ :)Bila tamat waktu keje, pulang dengan segera dan luangkan masa dengan keluarga tersayang. :) 

WIN QUOTES ! 

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design