NUFFNANG

FOLLOW ME

Sakai

Thursday, July 30, 2015 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum,

Ni post nak lampiaskan marah. haha
Boleh gitu kan? 

Ok daku letak tajuk SAKAI sebab............ orang orang cam ni 

KOMEN FB COPY PASTE 1 PERKATAAN JE SMPAI BERATUS.

contoh Sakai ye.

Komen si SAKAI

IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE

Komen orang lain
Yeke?? 

Komen si SAKAI

IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE

Komen orang lain
Batak la yang kopi pasta nih

Komen si SAKAI

IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE

Komen orang lain
Biar betul weh?

Komen si SAKAI

IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE
IamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTEIamCUTE

Ni kau tengok kat blog aku mmg la tak annoying. Tapi kalau kau scroll kat bahagian komen FB dan pakai mobile. Kau rasa nak maki orang takpun baling telepon ko tuh weh ! Serius SAKAI.
Kau taip sebaris je takleh? oh! sawan kibod? haha tak faham aku. Ke ko kurang kasih sayang?
Bahahahhahaa..............

Sakai kedua 

Kau halang orang buat, tapi kau buat. 

Ni pun stok buat aku tak faham. Kau skema dulu? 
Aku boleh, kau tak boleh.
Dalam masa sama buat rules itu tak boleh ini tak boleh
Tpi kau boleh

eh sakai gila. 

Ok bai