NUFFNANG

FOLLOW ME

Petikan Bergambar Yang Memotivasikan daku !

Tuesday, July 28, 2015 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum.
Untuk hati kita kekal istiqamah kekal positif...
kita kena selalu dekatkan diri kita dengan Allah dan selalu baca benda-benda positif. 
Banyak beri input baik.
Bila hati kita goyah, 

kita akan fikir, MASANYA belum tiba. :)
Senyum sahaja ya


Ni salah satunya

Ketika daku diserang peribadi, dihina peribadiku, daku sangat sangat down.
scroll tweeter terjumpa ini..... nah..... kebetulan.
Benar ayatnya

Orang yang menghinaku, tidak pernah cuba berkawan denganku
Tidak pernah cuba berkenalan denganku.
Tidak pernah tahu dan kenal siapa daku.

So, kenapa kita nak ambil pusing dengan apa yang dia kata bukan?
lebih ramai lagi teman teman yang kenal daku. 
Walaupun secara MAYA

Alhamdullillah



Senyumlah ! sebab ini INSPIRASI dari BOSS alam mayaku.
Sulit macam mana pun dia akan suruh kami SENYUM.
Senyum kan penawar duka?

Benar juga.............


Saya yakin dan pasti, selepas semua penat lelah onak duri ranjau segala semak samun.. Ada sinar dihadapan. Me always behind u and support u sir. :) No DOUBT.

Bila jumpa quote ni ye? Masa jalan jalan dekat tweeter juga. 


Haaaaaaa ni ayat baekkkkk ni hahaha
Jumpa dekat muka depan facebook. Ada kawan share. So i minta izin i nak saved dan share jugalah. 
Kita bukan nak membalas, tapi kita kena BERINGAT asalkan kita tidak terkena lagi.

Maafkan tu pasti. Nak ber HU HU HU HE HE HE HI HI HI HI idoklaaa
sory


After all the hardworking and kesabaran, SUCCESS is just around the corner.
So keep Praying! 


Thank You sebab sudi baca bebelan ai. 

Muahciked