NUFFNANG

FOLLOW ME

BRILLIANT !! ~ SUPER BOY ! DELIVERY FOOD SEKITAR NILAI

Wednesday, July 29, 2015 5 Comments A+ a-


Assalamualaikum, 

Disebabkan slalu malas nak keluar tengahari dan kadang-kadang naik jemu tatau nak makan apa dan juga kegawatan ekonomi haha, so tetibe i terjumpa Superboy ni, memang penyelamat lah ! 
Coz what, since day one i masuk opis lepas i cuti raya sepuluh hari, i kelaparan u ols ! :) Kawan kawan ai pakat tak kuar breakfast dan ada yang tapau jer sebab ada mata mata memerhati gitu. :) 
Sampai ke tengahari i x sentuh food. So gigil-gigil i usha FB, google delivery food Nilai. Sekali, 
jeng jeng jeng........

Ini yang i jumpa. haha
GIGIH i sms :)

Untuk tempah menu Rabu dan Khamis. 
Rezeki BFF ai berdua (Lily dan Nasir) 

So, to those area Nilai, boleh cuba sebab food berbaloi amat dengan harga.
Worth it dengan RM5 tanpa keluar opis. haha
Sejuk beku la kamu dalam opis heh ! 
Masa di opis juga lebih banyak , untuk tidor, untuk solat. haha



Here the Owner. :)
Gigih berusaha. 
Tu ada nombor untuk dihubungi, silakanlah :) 
rasa rasa lah dulu..


Ni menu yang ai test hari ni 
29.7.15
Nasi dan ayam masak halia
Sedap sangat. haha kalau ada telur dadar perghhhh :p 
Dia ada minimum delivery but if beli 10 free 1 :) kumpul lah order u all :)



Ini menu fav kata owner.
So esok i dapatla merasa, insha'ALLAH

Kiranya macam SuperBoy memudahkan urusan orang lain, bila memudahkan urusan orang, ALLAH mudahkan semua urusan kita, siapa yang berusaha lebih, maka akan dapat lebih, tiada siapa yang dapat merubah hidup kita melainkan diri kita sendiri.

And , u are such a nice guy, sangat down to earth bila bersembang even tak kenal ! haha..
Tu macam la jaga customer dik ! teruskan usaha moga kaya raya dan berjaya. 

Allahumma Amin.

Semoga business anda terus maju ya. 
Istiqamah. 

Saya bakal jadi pembeli tetap :) hihhihi

With Love,

AZura, USIM
29.7.2015

5 comments

Write comments
shah
AUTHOR
July 29, 2015 at 4:47 PM delete

fuyoh... hari hari ada ek, menu lain lain yer.. makin demuks laa

Reply
avatar
shah
AUTHOR
July 29, 2015 at 4:47 PM delete

fuyoh... hari hari ada ek, menu lain lain yer.. makin demuks laa

Reply
avatar
Ajulaa
AUTHOR
July 29, 2015 at 5:02 PM delete

Haha, adalah........ sedap berbaloi2 takyah start enjin kerete

Reply
avatar
ctpayong
AUTHOR
July 30, 2015 at 10:34 AM delete

win win situation kan. mereka ada business...kita jimat petrol.
langkak berjimat cermat tak kira dengan apa cara.
berusaha mencari rezeki yang halal kan....

Reply
avatar
Ajulaa
AUTHOR
July 30, 2015 at 11:15 AM delete

benar ct payong, very true indeed ;)
Sape usaha lebih dia ada rezeki lebih
:)

tq singgah dear

Reply
avatar