NUFFNANG

FOLLOW ME

Target tercapai. (Y)

Tuesday, May 12, 2015 0 Comments A+ a-

Bismillah, Alhamdullillah.
Kita merancang dan kita menentukan haluan jalannya dengan Izin ALLAH.

9 Mei 2015 | Sabtu | 2.00 petang telah berlangsung acara akhir Kejohanan LIga Boling Staf USIM Musim ke 3 di Kuala Lumpur Megalanes


Yeayyyyy I got this... hihihii Alhamdullillah
Juara Liga 
Juara Acara Final
Juara High Series
Juara Wanita 

Happy tak? Of zoz la happy kan !!
Game final ni agak mencabar jugalah. Sebab main di lane standart... so semua player sedap je strike. heheheh so, minimize kan mistake........ Last game tu daku cakap dengan diri sendiri, daku kena buat 200 untuk sisi selamatkan kedudukan :) akhirnyaaaaaaa jadilah gambar macam dibawah hahahahha


 Nahhhhh seronokla kan, dan nak meraikan hahahahha tadaaa
macamla baru first time dapat 200, hihii tapiiiiii 200 ni lah buat daku JUARA. sebab tu kena ingat dan abadikan !! :D

Okaylah, Terima kasih untuk semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung ye. Jumpa lagi di MUSIM ke 4 !

U Are The BEST ♥
MuahCiked