FOLLOW ME

May 3, 2015

Road To Final League ..........

Bismillah,

Ya ALLAH. 
Belum buat dah terasa penatnya !

hihih yelaaaaaaa
daku yang nak kena siapkan semuanya ALL in one ok!! 


Azura buat kerja gila.
Nak bagi pin buruk ni sebagai cenderahati kat semua player yang datang masa hari final tu !!
eeeeeee buruknya !!! 

Ye buruk.
Ni lah pin yang kau orang hentam tuuuuuu.......


Ni plak jarak antara tiap satu pin. hahaha jauhhhhhh ko... bayangkan la KEPUASAN bila dapat buat strike! haha !!

Tatau la aku kalau ada player yang tak suka bila dapat pin buruk ni...... pada aku satu sentimental value.. sangat sangat.... harap korang hargainya la ya!!

Chekclist aku kena buat

Tempahan lane 9/5/2015 ~ done !
Tempahan jamuan 9/5/15 kat Alley ~ done !
Tempahan Hadiah liga ~ EDD
Tempahan Jersey untuk perasmi ~ done 
Tempahan cenderahati untuk perasmi ~ EDD
Beli, Balut Buat Hamper Final ~ OTW 

hahahah nampak cam sikittttttttttttt tapi banyakkkkkk jadinya bila buat sorang-sorang hehehhehe

Jumpa kalian disana ya !!

Endah Parade Megalanes 
9 Mei 2015
1.00 pm
35 RM @ 5 games

Good luck semua ! 

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design