NUFFNANG

FOLLOW ME

#JOURNEYtoMAKSAK#2015

Monday, April 27, 2015 0 Comments A+ a-

Bismillah, Alhamdullillah
Akhirnya dapat sertai karnival sukan Maksak under MSN Negeri Sembilan
Kali ni main di Daiman Bowl, Johor Jaya Johor.
Port fav= sebab SUKUM 2014 di Daiman juga, performance not bad at all.

Sebelum pergi, macam macam dugaan.
Hati ni berbolak balik nak pergi ke taknak pergi....
Walaupun lepas dipanggil dan dah SAHkan akan pergi, lepas tu masih lagi ' nak pergi ke tanak pergi ' 
Macam macam hal. =)

But, baguslah pergi. 
Jumpa kawan kawan baru..
pengurusan baru
serba serbi baru...

U know what.....
pergi dalam keadaan tak menentu
pulang dalam keadaan sangat happy.

Jom ikut saya tengok gmbar.
Bukan senang nak dapat wakil ok............ hahahhahahah POYO :p 


Here.
Saya terpilih untuk main acara foursome wanita
there are my team members
Sist Lin yang senyap x banyak cakap
Sist Yati yang kejenya ketawa bikin havoc
Sis Normah kdang2 punchline x kena pun buat org sakit perut
and of coz la me yang suka ketawa hahah dapat geng gila lagi la menjadi sawan saya :)
Love and Miss u all to da MAX


Sekitar majlis perasmian sukan karnival Maksak 2015 @ JB
Havoc Giler
Panas Giler pun ye
tapi happy giler
sebab geng yang dok beratoq sama sama  giler
hahaha !!


** Kami sebagai supporters seketika. 
Yelah game kami belum stat. so. lex lex dulu selpie selpot dulu heheheh



Here my Negeri Sembilan Team Mates yang BEST ♥ 
Dalam setandan pisang, tak semuanya elok.
Yang tak elok tu diam diam je la kan.
Namanya berpasukan :)
Mula mula rasa cam tak rasi dengan team ni
serba serbi serba tak kena. Tapi akhirnya ok la. NOT BAD giler deme ni. 


Yang best nya kali ni, BFF bertemu di Daiman AGAIN.
Masa SUKUM 2014 kami disini.
Now MAKSAK 2015 kami disini kembali lagi.
Tapi dia hebat. Saya belum cukup hebat
Apa yang dia dapat, saya tetap rasa happy.
Bagusnya dia, bila saya down game saya kelautan pasifik, dia bagi tips., 
Bff yang sowang lagi dok text wasap saya tanya camner.. saya ngadu bla bla lane bla bla. dia bagi tips.
Barula azura is back. eh? hahah sukati aku lah. :p 
Tq tau my both BFF. Berfungsi awak berdua. Dats y la saya sayang relationship yang ado. ♥

PROUD.
=)


My Tag Number
Is that  my lucky Number?
8 = Anchor 


Day 2 punya baju
Beli kat JJ
hahahahah dah JJ tu macam kami yang punya.
Ada kami kisah? :p 
Janji baju dihajati tu dapat lalalala
Akhirnya OREN pilihan FOURSOME lelaki dan WANITA
look HOT and GORGEOS


Ni ha
2 jejaka yang bikin panas
bikin hati banyak geli
asik gelak je
sorang tu kalau menaip tak reti berhenti hahahha
yang pakai selipar tu keje nye 'puiiiiiiiii' orang je
hahaha dan agak 'crazy'
but we did loved their habits.
Takde deme sunyi oiiiiiiiiiiiiiiiiii


Ni geng Pak Maun
hahahahhahahahahaha
masih terbayang bayang joget Pak maun tuh
hahahahhaaaaaaaaaaaaa
terbaik bro
walaupun yang sorang tu malu malu nak nyanyi
blah la ! :p 

#GEngKarOKMaksaKN9


The ROOM tht we sleep and rest = 5 days


Hadiahnya
Nice kan? 


Masa ni 2 pagi kot
lepas habis event  day 1. gila abis 12 lebih. kemas2 ape segala, kol 1 gerak carik kedai makan,
memasing makan berat macam jam 8 kekdahnya hahhahaha
Ya memang HAVOC kedai ini malam turrrrrr


RUTIN< sarapan sama sebelum ke ALLEY
LAST day =)
Roti Canai dia SANGAT lembuttttttttttttttttttttt


Mens Foursome yang SPORTING HABIS ♥
Epul, Abg Lan, Cikgum Zaki


With My Lovely SIsta
Sist Yati Havoc Havoc 
Kah kah kah 
Masa nak balik, nyaris tak nangis.....
moga dapat ketemu lagi ya ♥


BANGGA tak?
Kau hado? :p 


Best Score from my team mates = Mens Trio Bro Lai (Lepas dia masuk masters No 7 )
Tahniah Bro


Shopping la sangat. haha
Hajatnya nak beli Extension :p 
Sist Kesayangan hamba 


Majlis Perasmian yang takkan dilupakan 


KAMI 


My Best Score. haha cuba lagi sayang 


LOVED u

Alhamdullillah pengalaman paling MANIS sepanjang berboling :)
TQ ALLAH