FOLLOW ME

April 20, 2015

Azura is...

As salam,

Kembali kesini semula. Mengapa ya? bila rasa down daku akan kembali kesini. Hari ini memang rasa sebak sangat. Satu dah la daku nak tinggal anak anak selama 5-6 hari. Daku ke Johor mencari pengalaman baru. Selain bersama team ke skuad SUKUM, mencari pengalaman jauh bersama skuad Maksak Negeri Sembilan. My first time selepas kisah dan episod sedih. 

Bila down cmni, ada ke orang nak ambil kisah?takde. memang takde pun. I need moral support. 
Satu lagi.

Daku  tidak pernah ganggu hidup orang, daku tak ambil kisah life orang. Daku jarang nak menyibuk perihal orang. Mengapakah ada yang cuba cuba merisik khabar adaku pada orang lain? Tanyalah sendiri kalau betul kau anggap daku kawan kau. Is it susah sangat nak buat? Daku betul-betul anggap kau tu kawan daku. Then y u do that to me?Adakah kita akan melompat gembira bila dapat tahu ada orang sedang cuba riki riki kehidupan kita? oh please, kalau awak tak suka orang kacau hidup awak, awak pun takyah la susah susah kacau orang. Kalau daku, daku prefer orang tu tanya dengan tuan.puan punya badan. barulah namanya awak tu hormat relationship yang ada. Tak kiralah awak popuan atau lelaki. hormatla persahabatan yang ada boleh?

Rasa nak go away jauh-jauh.
Skang memang rasa keseorangan.
Nanti dekat JB pun wat hal sendiri je lah. 
Penat dah asik nak jaga hati orang
Orang suka sangat jaga tepi kain aku
Please la. 
Kain aku tak koyak. Kalau koyakpun kau nak jahitkan ke?
Tengok kain sendiri dulu ek?

Aku tawar hati dah nak be fren be others best fren.

penat sangat hati jiwa dan perasaan yang ada.


--------- pergi jauh jauh -----------

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design