FOLLOW ME

February 11, 2015

Semangat baru !!!!

Assalamualaikum,

Hari ni nak story tentang satu semangat baru yang datang secara tiba-tiba.
Mula mula i sangat down tau sebab ai dekat ipis dok buat kerja yang sebelum ni dua orang punya kerja, now jadi kerja ai sorang. Gila tak down? I rasa mampukah aku? bolehkah aku? tetiba i rasa ok i can do it ! better than 2 person insha'ALLAH !!! =)

Satu lagi of coz la ai hilang kawan 'gila' ai. Kalau before ada je yang nak mengusik ai. hahah tiba tiba ada je yang candid pic muncung lapan belas ai. Now takde dah. Ai karok pun sorang-sorang ja kat opis tu, dulu ada gak geng karoks sebelah table kehkehkeh :p lagu duet bantai nyanyi sama ye tak ! Now sunyi sepi jap rasa... =) i ave to learn ......... biasalah, yang baik, yang elok, yang serasi akan pergi dari kita but frenship till on  @ wasap grop yang gila tu kahkahkah...

Ok cerita tentang semangat baru.
Of coz la sebab ai dapat bos baru, hope serasi hendaknya. Amin. =) Mula mula ai rasa pelik sket la sebab bos ai yang baru ni x bos bff ai. hahah selalu la juga we ols luah perasaan kat dia. sekali jadi bos ai kau !!!!! =) heheheh hope serasi bekerjasama sehingga tempoh waktunya kelak ye ! .

Thanks sebab sebaris ayat yang buat ai respek gila kat dia. 
" Tak kisah orang lain nak cakap apa pasal awak, saya akan nilai sendiri "

So azura, be the best among the best. ^_^

Walaupun ai sorang, ai rasa satu semangat membuak buak nak show them ai boleh buat ! =) Insha'ALLAH. doakan ALLAH permudahkan urusan ai nanti. alhamdullillah till now takde lagi pending jobs walaupun ai rasa tak cukup kaki tangan. Sampai ai nak kuar lunch pun ai malas. hahahah nampak?? ni bukan bodek tapi ai penat mata dan otak. Lagi heaven gila TIDO kahkahkah. Lepas tu jam 3 merayu rayu oerut lapar! hahah kesiannnnn ............ 

Oh lagi satu....... i malas la nak layan sikap orang lain. Baik ai layan hati ai. Hati ai sape nak jaga kan? :p 
Take car uols ! Loveeeeee

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design